Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Η νέα μούσα του Λάκη

❱❱ Η Μαρίνα Πατούλη, η οποία ενέπνευσε τον Λαζόπουλο στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», λέει στην «Espresso» ότι είναι ανοιχτή στη σάτιραΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι αριστοφανικός και η σάτιρα που κάνει είναι πολύ καλή». Αυτό δήλωσε στην «Espresso» η Μαρίνα Πατούλη, όταν τη ρωτήσαμε πώς της φαίνεται που αποτελεί πλέον τη νέα μούσα του Λάκη Λαζόπουλου.

Η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον δημιουργό, ο οποίος στο προχθεσινό επεισόδιο των «Δέκα Μικρών Μήτσων», μέσα από τη μοναδική ερμηνεία της Σοφίας Φιλιππίδου, μας παρουσίασε μια απολαυστική περσόνα που θέλει να μοιάσει στην κυρία Πατούλη! «Κάποιοι μου είπαν γιατί και πώς, εγώ όμως θεωρώ ότι η σάτιρα είναι σάτιρα και όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο θα ακούσεις, θα καυτηριαστείς και δεν έχω θέμα… Είμαι ανοιχτή σε αυτό. Απλώς δεν είδα το επεισόδιο για να γελάσω» μας λέει. Την ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι η νέα ηρωίδα του Λαζόπουλου είναι μια φιλόλογος -όπως είναι και η ίδια-, που επισκέπτεται το κομμωτήριο του Ντίμη με την επιθυμία να γίνει… Μαρίνα Πατούλη, προκειμένου να βρει τη χαμένη χαρά της και, για να πετύχει ο ρόλος, η Σοφία Φιλιππίδου φόρεσε χρυσό πέδιλο, ολόξανθη περούκα και ένα φόρεμα που έμοιαζε συγκλονιστικά με εκείνο που φόρεσε η ίδια ανήμερα το Πάσχα.

«Δεν ξέρω αν ήταν το ίδιο φόρεμα, αλλά, στο πλαίσιο του κωμικού στοιχείου και της σάτιρας, γιατί όχι; Αλλωστε, εγώ αυτοσαρκάζομαι και όταν είδα τη φωτογραφία (σ.σ.: της Σοφίας Φιλιππίδου με το συγκεκριμένο γαλάζιο φόρεμα από το επεισόδιο) γέλασα κι εγώ» αναφέρει. Το επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου, όπου η Σοφία Φιλιππίδου έκανε το ντεμπούτο της σαν wannabe Μαρίνα Πατούλη, κέρδισε το δυναμικό κοινό, που επέλεξε να διασκεδάσει με τις περιπέτειες των… Μήτσων και της παρέας τους, αφήνοντας πίσω 5,5 μονάδες το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...