Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Με superstars του Χόλιγουντ!

❱❱ Ρέιτσελ Βάις και Εμα Στόουν πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, που φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι τα ΟσκαρΣτις 23 Νοεμβρίου 2018 θα βγει στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «The favourite», και πάλι με χολιγουντιανό καστ! 

Αυτήν τη φορά ο βραβευμένος Ελληνας σκηνοθέτης, ο οποίος διχάζει με το ιδιαίτερο ύφος των ταινιών του κοινό και κριτικούς, επέλεξε την Εμα Στόουν, τη Ρέιτσελ Βάις -στην οποία, καθώς φαίνεται, έφερε γούρι, αφού στα 48 της είναι έγκυος στο παιδί του Ντάνιελ Κρεγκ- και την Ολίβια Κόλμαν.

Το φιλμ, το οποίο έχει μεγάλες πιθανότητες να φτάσει μέχρι τα Οσκαρ του 2019, έρχεται μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο 45χρονος σκηνοθέτης με τον «Θάνατο του ιερού ελαφιού», το οποίο απέσπασε Βραβείο Σεναρίου στο περσινό Φεστιβάλ των Καννών.

Το σενάριο

Στη νέα ταινία του, μάλιστα, το σενάριο δεν υπογράφει ο επί χρόνια συνεργάτης του Γιώργου Λάνθιμου, Ευθύμης Φιλίππου, αλλά η Ντέμπορα Ντέιβις και ο Τόνι ΜακΝαμάρα. Το φιλμ μάς μεταφέρει στην Αγγλία του 18ου αιώνα, σε μια ταραχώδη περίοδο, με τη χώρα να βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Η εύθραυστη βασίλισσα Αν (Ολίβια Κόλμαν) καταλαμβάνει τον θρόνο και η στενή φίλη της Σάρα (Ρέιτσελ Βάις) κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία της Αν.

Οταν μια νέα υπηρέτρια, η Αμπιγκεϊλ (Εμα Στόουν), φτάνει στο παλάτι, γίνεται αμέσως η αγαπημένη της Σάρα. Οσο περνάει ο καιρός, όμως, και οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν τον χρόνο τής ιδιαίτερα φιλόδοξης Σάρα, η Αμπιγκεϊλ έρχεται πιο κοντά με τη βασίλισσα, γεγονός που ταράζει τις ισορροπίες.

Οπως αναφέρει το IndieWire σε ρεπορτάζ του, η Σάρα και η Αμπιγκεϊλ χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο -ακόμη και την αποπλάνηση- προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια της βασίλισσας Αννας. Το καστ συμπληρώνουν οι Νίκολας Χουλτ και Μαρκ Γκατίς.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα