Heaven’s Door Spirits: Ουίσκι με την υπογραφή του Μπομπ Ντίλαν

❱❱ Από τα τραγούδια του δεν έλειπαν ποτέ οι αναφορές στο ουίσκι. Πλέον όμως ο Μπομπ Ντίλαν θα αποκτήσει τη δική του μάρκα. Ο 76χρονος τραγουδοποιός συνεταιρίστηκε με τον επιχειρηματία Μαρκ Μπουσάλα και δημιούργησαν τη δική τους εταιρία με την επωνυμία Heaven’s Door Spirits, εμπνευσμένη προφανώς από τη μεγάλη επιτυχία του «Knocking on Heaven’s Door».

«Ταξιδεύω εδώ και δεκαετίες και είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω κάποια από τα καλύτερα ουίσκι» είπε στους «Times» της Νέας Υόρκης ο Ντίλαν, ενώ ο Μπουσάλα συμπλήρωσε: «Υπάρχει αλκοόλ και ουίσκι στη μουσική του, όσο γράφει μουσική. Εδώ και 60 χρόνια».

Το αποστακτήριο της εταιρίας βρίσκεται στο Τενεσί και τα πρώτα μπουκάλια θα κυκλοφορήσουν στα ράφια των καταστημάτων εντός του μήνα. Η υπογραφή του Ντίλαν θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της ετικέτας και θα είναι ορατή μόνο όταν αδειάσει το μπουκάλι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Ναταλία Λιονάκη: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τα χρήματα που δικαιούται από το ΣΕΗ

Η πρώτη αντίδραση της Ναταλίας Λιονάκη για τα χρήματα...

Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι στη Μεσσηνία

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης φαίνεται πως...

Ανέστης Ευαγγελόπουλος για Μενεγάκη: «Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ένα κατεβατό»

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»...

Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Ποιος θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο τους

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ζουν μια...