Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Η Φουρέιρα «ξέφυγε» σε gay party με drag queens

❱❱ Λίγες ώρες μετά την πρόκληση με τον αλβανικό αετό, η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision τα έδωσε όλα σε party με drag queens στη ΛισαβόναΑπό τον
ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ

Η Ελένη Φουρέιρα «ξέφυγε» σε gay party με drag queens στη Λισαβόνα! Μπορεί το πρωί της περασμένης Παρασκευής τα ελληνικά social media να «έβραζαν» εναντίον της επειδή λίγες ώρες νωρίτερα η ίδια και ο συμπατριώτης της Eugent Bushpepa, ο οποίος εκπροσωπεί την Αλβανία στη φετινή Eurovision, είχαν φωτογραφηθεί για το Instagram σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αετό-σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού, ωστόσο το ίδιο βράδυ η εκπρόσωπος της Κύπρου… ξεσάλωσε στο Τrumps Club.

Εκεί δόθηκε ένα ιδιαίτερα φαντασμαγορικό πάρτι με μπόλικο… γκλίτερ, gay κοινό και δύο διάσημες ανά την υφήλιο drag queens, τις Nicky Doll και Kimora Black, οι οποίες έχουν περάσει από το φημισμένο αμερικανικό reality show, το «Rupaul Drag Race». Ο λόγος για το event «Τhe Dolzz», το οποίο ξεκίνησε από το το Μαϊάμι των ΗΠΑ με εμπνευστή του τον Εrez Ben Ishay, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Ισραήλ, αλλά είναι μόνιμος κάτοικος Αμερικής.

15 f3

On stage για το «Dolzz», που έγινε στη Λισαβόνα την περασμένη Παρασκευή, ανέβηκε και η Ελένη Φουρέιρα τραγουδώντας τόσο το «Fuego», με το οποίο θα εκπροσωπήσει στην Κύπρο στον αποψινό πρώτο ημιτελικό της Eurovision, όσο και άλλες μεγάλες επιτυχίες της που ξετρέλαναν τους eurofans και όχι μόνο.

Η τραγουδίστρια ήταν πολύ ευδιάθετη παρά τα μύρια αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει τη συγκεκριμένη μέρα. Σαν να τα είχε αφήσει όλα πίσω της… ξεσάλωσε παρέα με τους clubers και πόζαρε στον φακό με θαυμαστές της και με τις δύο διάσημες drag queens Nicky Doll και Kimora Black.

Να πούμε ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Ελένη Φουρέιρα κερδίζει συνεχώς έδαφος στον διαγωνισμό, με τα προγνωστικά να τη θέλουν να περνά κατευθείαν στον τελικό του Σαββάτου και να κατακτά την τέταρτη θέση!

15 f2

! Ο δημοσιογράφος Αγγελος Δαδαλιάς έπεσε θύμα κακοποιών στη Λισαβόνα! Ενώ κατευθυνόταν στο στάδιο, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός, άγνωστος τον πλησίασε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι για να του πάρει τα 4.000 ευρώ που είχε πάνω του… ! Αμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

15 f20Στη μάχη του ημιτελικού με τον Μποτία στο πλευρό της

Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ερωτευμένος και έφτασε έως τη Λισαβόνα για τα μάτια της αγαπημένης του Ελένης Φουρέιρα. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να στηρίξει τη σύντροφό του στον αποψινό ημιτελικό της Eurovision, όπου διαγωνίζεται εκπροσωπώντας το νησί της Αφροδίτης, και μια τυχαία συνάντησή του στο αεροδρόμιο με τον Κύπριο παρουσιαστή Τάσο Τρύφωνος πρόδωσε την άφιξή του. Βλέπετε, ο Τάσος δεν δίστασε να βγάλει μαζί του selfie, την οποία και δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Εφτασαν οι ενισχύσεις». Το σίγουρο είναι ότι ανάμεσα στους δύο συντρόφους θα τεθεί σύντομα το θέμα… απόστασης, καθώς ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου σχεδιάζει να συνεχίσει την αγωνιστική δράση του, πιθανότατα στη Λεβάντε.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...