Η Φουρέιρα βάζει φωτιά στο Σαββατόβραδο

❱❱ Εβαλε «Fuego» στη σκηνή της Eurovision, στη Λισαβόνα, και πήρε εύκολα την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου Η Ελένη Φουρέιρα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που την ήθελαν από χθες το πρωί το απόλυτο φαβορί ακόμη και για την πρώτη θέση της φετινής διοργάνωσης.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου ανέβηκε τελευταία στη σκηνή και ερμήνευσε με πάθος το κομμάτι «Fuego», που στα ισπανικά σημαίνει «Φωτιά», κάνοντας τον χώρο να… ταρακουνηθεί από τα χειροκροτήματα του κόσμου. Μπορεί το χορευτικό κομμάτι του Alex P. (Αλέξης Παπακωνσταντίνου) να μην έπεισε εξαρχής τους fans του θεσμού, ωστόσο από τη μέρα που η Ελένη πάτησε το πόδι της στην Πορτογαλία έζησε την απόλυτη ανατροπή.

Από ‘κει που τα γραφεία στοιχημάτων τής έδιναν τη 19η θέση στη γενική κατάταξη, με το που άρχισε τις πρόβες εκτοξεύτηκε, καταφέρνοντας το πρωί της Τρίτης να εκτοπίσει από την κορυφή το μέχρι πρότινος μεγαλύτερο φαβορί, την εκπρόσωπο του Ισραήλ Netta και το τραγούδι της «Toy».

Μπορεί στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η Φουρέιρα να απασχόλησε αρνητικά τη δημοσιότητα επειδή φωτογραφήθηκε με τον συμπατριώτη της Eugent Bushpepa, σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αετό-σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού, ωστόσο οι eurofans τη λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στο stage και της χάρισαν το παρατσούκλι «Queen Eleni». Μένει τώρα να δούμε αν θα στεφθεί… βασίλισσα της Eurovision και στον τελικό του σαββατόβραδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ναταλία Λιονάκη: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τα χρήματα που δικαιούται από το ΣΕΗ

Η πρώτη αντίδραση της Ναταλίας Λιονάκη για τα χρήματα...

Δανάη Μπάρκα – Φάνης Μπότσης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι στη Μεσσηνία

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης φαίνεται πως...

Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Ποιος θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο τους

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ζουν μια...

Ανέστης Ευαγγελόπουλος για Μενεγάκη: «Της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ένα κατεβατό»

Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»...

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»