Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Κορίτσι της «Espresso» η «καρ…λα» του Δάντη!

❱❱ Η καυτή pole dancer Αφροδίτη Βλαντιμίροβα στο παρελθόν έχει υπάρξει και «Espresso girl»Μια επαγγελματίας pole dancer και… δικό μας κορίτσι -αφού στο παρελθόν έχει υπάρξει «Espresso girl»– είναι η περίφημη «κ@@@@λα» από το βιντεοκλίπ του Χρήστου Δάντη, που διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του… κολασμένα sexy θηλυκού!

Το προφίλ της 24χρονης -κατά δήλωσή της- Αφροδίτης Βλαντιμίροβα στο Instagram είναι τόσο hot που… πετάει φλόγες, ανεβάζοντας… πυρετό στον ανδρικό πληθυσμό!

Η Αφροδίτη γεννήθηκε στη Βουλγαρία, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα δυτικά προάστια. Το 2011, σε ηλικία 18 χρόνων, κέρδισε τον τίτλο Miss Bikini στον διαγωνισμό «Miss Tourism» Face, ενώ έχει πάρει μέρος και στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, περνώντας μάλιστα και από το πλατό του «Πρωινού καφέ». Η Αφροδίτη άρχισε από πολύ μικρή, μόλις στα τρία της χρόνια, να ασχολείται με τον χορό ως μπαλαρίνα. Ωστόσο η… μοίρα την έριξε -ή, για να είμαστε ακριβείς, την ανέβασε- στον στύλο. Κάτι που, όπως φαίνεται, της αρέσει πολύ, καθώς θεωρεί το pole dancing πιο ελεύθερο από το αυστηρό μπαλέτο.

ayti no2

Σύμφωνα πάντα με δηλώσεις της, κάθε μέρα ανακαλύπτει και κάτι νέο σε αυτό το είδος χορού, ενώ διδάσκει κιόλας άλλα κορίτσια πώς να σκαρφαλώνουν σωστά στον στύλο! Επίσης, έχει ασχοληθεί με την ενόργανη και τη ρυθμική γυμναστική, ενώ δουλεύει και σε κλαμπ ως χορεύτρια. Ονειρό της είναι να ανοίξει τη δική της σχολή pole dancing.

6 0

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ήθελε να γίνει αεροσυνοδός -έτσι τουλάχιστον είχε δηλώσει στην «Espresso»-, αλλά, όπως προείπαμε, ας όψεται… ο στύλος!

Επίσης, παλιά ήθελε τον άντρα να είναι ευγενικός, αλλά μάλλον αυτό έχει αλλάξει και τον θέλει πιο… aggressive, γι’ αυτό προφανώς δέχτηκε να γίνει η «μούσα» του Χρήστου Δάντη, την οποία αποκαλεί στο βιντεοκλίπ του «κ@@@@λα».

ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

Κι ενώ το τραγούδι του «Κ@@@@λα σε μισώ» έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων ακόμα και στους συναδέλφους του (βλ. Sunny Μπαλτζή, Σοφία Βόσσου, Αντζυ Σαμίου), ο Χρήστος Δάντης θεωρεί υπερβολικό όλο αυτό τον θόρυβο.

Οπως δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα: «Εχει γίνει πολύς ντόρος και πολύ θέμα με το τραγούδι, γιατί περιέχει μια πολύ κακόηχη λέξη για αυτούς, το “κ@@@@λα”, και έχει κολλήσει όλος ο κόσμος, και εν πάση περιπτώσει δεν καταλαβαίνω γιατί έχει κολλήσει» είπε ο δημοφιλής καλλιτέχνης και πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι είναι σεξιστικό, δεν είναι σεξιστικό και για ποιον λόγο να είναι σεξιστικό, γιατί αν ήμουν γυναίκα θα έλεγα “κ@@@@λα σε μισώ”. Πιστεύω ότι το ρεπερτόριο δεν μπορεί να απαγορεύει σε έναν άνθρωπο να εκφράζεται, αυτό το θεωρώ φασισμό. Και θεωρώ φασισμό οποιονδήποτε βγαίνει και κράζει και λέει ότι “απαγορεύεται ο Χρήστος Δάντης να λέει τέτοιο τραγούδι”. Ποιος μου το απαγορεύει; Και γιατί μου το απαγορεύει;».

Μεταξύ άλλων βέβαια άφησε και αιχμές για τους συναδέλφους του που τον έκριναν: «Οι επώνυμοι που βγήκαν και τοποθετήθηκαν γι’ αυτό είναι άνθρωποι που έχουν ενοχές και πράγματα που τους βαραίνουν για το παρελθόν τους» τόνισε.


offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Mοναχικός πρίγκιπας Χάρι στο Λονδίνο

Χωρίς κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο πλευρό του...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...