Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Νέα συλλογή κοσμημάτων του οίκου ZOLOTAS “COUTURE”

Η καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου ZOLOTAS, με επικεφαλής τα τελευταία 10 χρόνια τον Γιώργο Παπαλέξη, συνέλαβε τη δημιουργία μιας μοναδικής συλλογής που συναντά τις σύγχρονες μορφές έκφρασης και απεικόνισης της σημερινής γυναίκας.

Την Πέμπτη 10 Μαΐου ο οίκος ZOLOTAS φιλοξενήθηκε στη γαλλική πρεσβεία της Αθήνας για να  παρουσιάσει τη νέα συλλογή κοσμημάτων COUTURΕ.

Η καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου ZOLOTAS, με επικεφαλής τα τελευταία 10 χρόνια τον Γιώργο Παπαλέξη, συνέλαβε τη δημιουργία μιας μοναδικής συλλογής που συναντά τις σύγχρονες μορφές έκφρασης και απεικόνισης της σημερινής γυναίκας.

Φυσικές θηλυκές σιλουέτες, ελεύθερες και ευαίσθητες, τυλίγονται μέσα σε ένα εκλεπτυσμένο φόρεμα, καμωμένο από αμέτρητα απαλά σκαλίσματα: ένα έργο μοναδικό μέσα στον χώρο και τον χρόνο. Οι χρυσές κλωστές 18 καρατίων υφαίνουν και συνθέτουν κορδόνια, κρόσσια και γαρνιτούρες, καθώς το λεπτό κέντημα του κοσμήματος στολίζεται με πολύτιμους λίθους σε χρώματα απαλά (το μελί του κιτρίνη, το ροζ της τουρμαλίνης, το πράσινο του περίδοτου, το μωβ του ιολίτη) ή λαμπερά (το πορφυρό του ρουμπινιού, το βαθύ πράσινο του σμαραγδιού, το καθάριο του διαμαντιού).

Η συλλογή COUTURE, με την πλήρη της γκάμα από περιδέραια, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, απλώνεται πάνω στο δέρμα και στο σώμα σαν πραγματικό ένδυμα κεντημένο και σμιλευμένο με λεπτό κίτρινο χρυσό.

Τη μαγευτική βραδιά άνοιξε ο Γάλλος Πρέσβης κύριος Christophe Chantepy με τιμητικό χαιρετισμό στην ιστορία του οίκου ΖOLOTAS ως «πρεσβευτή της  ελληνικής παράδοσης στη χρυσοχοΐα», υπογραμμίζοντας τις κοινές καλλιτεχνικές και πολιτιστικές αξίες της Γαλλίας και της Ελλάδος.

Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, η Πρόεδρος του Οίκου Marianne Le Clere Papalexis είχε τη χαρά και την τιμή να υποδέχεται τους εκλεκτούς καλεσμένους του Οίκου και να τους ξεναγεί στη φιλοσοφία της δημιουργίας της νέας συλλογής.

Σε αυτήν την ξεχωριστή ατμόσφαιρα υπό τον ήχο  ατμοσφαιρικής μουσικής με τη live συνοδεία βιολιού που ταίριαζε απόλυτα με το πλούσιο Champagne bar της Perrier-Jouët, γνωστές προσωπικότητες από τον κόσμο του πολιτισμού, των τεχνών , επιχειρηματίες , πολιτικοί, ανώτατοι διπλωμάτες, καθώς και εκπρόσωποι των media, fashion bloggers και influencers ανακάλυψαν πρώτοι  τα μοναδικά κοσμήματα της συλλογής COUTURE μέσα από τις ειδικά διαμορφωμένες για τη βραδιά βιτρίνες αλλά και φορεμένα στα εντυπωσιακά μοντέλα που κυκλοφορούσαν στο χώρο.

Ευγενική χορηγεία

Make up artists: Erre Due

Hair stylists: Κομμωτήριο Νεκτάριος Σαϊτης

Φορέματα: Nash by Natasha Avloniti

Champagne & Cocktail bars: Pernod Ricard

Δείτε τις φωτογραφίες:

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;





Μποζουκια Αθηνα