Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στη φυλακή η 46χρονη γυναίκα «αράχνη» που άρπαξε 2.250.000 ευρώ από δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες

❱❱ Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της στον ανακριτή η 46χρονη γυναίκα «αράχνη» που υποδυόταν τη μεγαλοδικηγόρο «εξπέρ» στις απάτες και είχε κατορθώσει να αποσπάσει το αστρονομικό ποσό των 2.250.000 ευρώ από δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες που την εμπιστεύτηκαν για να χειριστεί τις υποθέσεις τους!Με το χάρισμα του λέγειν, η 46χρονη «μετρ» της απάτης έπειθε τα θύματά της πως πρωτοσταστούσε στα δικηγορικά έδρανα και υποσχόταν να λύσει τα προβλήματά τους, χωρίς στην πραγματικότητα να έχει την παραμική νομική κατάρτιση! Αυτό, ωστόσο, δεν την εμπόδισε όχι μόνο να παρουσιάζεται ως ειδήμων σε θέματα χρεών προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία και σε υποθέσεις «κόκκινων» δανείων, αλλά να πείθει ακόμα και έμπειρα, ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού χώρου και της ναυτιλίας να της εμπιστευτούν τα χρήματά τους ή και να της μεταβιβάσουν ακίνητα για να τα… σώσουν από πλειστηριασμούς!

Στην εκτέλεση των παμπόνηρων σχεδίων που έστηνε η 46χρονη φέρεται ότι συμμετείχαν και άλλα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο σύζυγός της, που είναι μόνιμος υπαξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, ένας επίκουρος καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά και μια 50χρονη γυναίκα, η οποία εκτελούσε χρέη… «σωματοφύλακα» της υποτιθέμενης μεγαλοδικηγόρου!

Και οι τρεις μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Από τις απάτες σε βάρος όσων την εμπιστεύτηκαν, καθώς φέρεται ότι είχε συστάσεις ακόμα και από ιερείς (!) αλλά και μέντιουμ, η 46χρονη βρέθηκε να έχει αποκτήσει την τελευταία πενταετία αμύθητη συλλογή ακινήτων.

Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ήταν να χρωστά πάνω από 1.000.000 μόνο για τον περσινό ΕΝΦΙΑ! Από τα στοιχεία της δικογραφίας, η εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται ότι προσέγγιζε μεγαλοοφειλέτες τραπεζών ή του Δημοσίου, από τους οποίους ζητούσε ολοκληρωμένο φάκελο με την περιουσιακή και οικονομική τους κατάσταση, προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες… νομικές ενέργειες για να σβήσει τα χρέη τους.

Ετσι, αφότου αποκτούσε πλήρη γνώση της περιουσίας των θυμάτων της είτε εξασφάλιζε χρήματα για δικαστικά έξοδα ή τους έπειθε να της μεταβιβάζουν τα ακίνητά τους για να αποφύγουν την κατάσχεση!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...