Αντεπίθεση Βαρδινογιάννη στον πόλεμο με την Αλιμόνου

❱❱ Φουντώνει ο δικαστικός πόλεμος! Απάντηση του Παύλου Βαρδινογιάννη σε όσα ισχυρίζεται η πρώην σύζυγός του Τζίνα ΑλιμόνουΜε την υποβολή μήνυσης του επιχειρηματία Παύλου Βαρδινογιάννη κατά της πρώην συζύγου του Τζίνας Αλιμόνου αναμένεται να φουντώσει η δικαστική διαμάχη μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. 

Ηδη, ο γνωστός επιχειρηματίας απάντησε στους ισχυρισμούς της πρώην ηθοποιού ότι δεν της έχει καταβάλει ολόκληρο το ποσό της διατροφής που όριζε η δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, αλλά μέρος της.

Ολα άρχισαν με σχετική μήνυση που υπέβαλε η κυρία Αλιμόνου στο Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού. Ωστόσο, με δικόγραφο που κατέθεσε ο κ Βαρδινογιάννης στις 2 Ιουλίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών, περνά στην αντεπίθεση και αντιτείνει ότι με προσωρινή διαταγή η διατροφή ορίζεται στα 4.000 ευρώ για καθένα από τα τέσσερα παιδιά και στα 2.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιμόνου, δηλαδή συνολικά 18.000 ευρώ, αντί για 34.500 που αναφερόταν στην προηγούμενη απόφαση. Με το ίδιο δικόγραφο ορίζεται το δικαίωμα επικοινωνίας του με τα παιδιά του σε 25 συνεχείς ημέρες από τις 15 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου του 2018, αντί για δύο δεκαπενθήμερα που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση.

Διατροφή

Εχοντας στη νομική φαρέτρα του αυτό το δεδομένο, ο Παύλος Βαρδινογιάννης προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να καταθέσει άμεσα και ο ίδιος μήνυση κατά της Τζίνας Αλιμόνου και μάλιστα για κακούργημα, καθώς υποστηρίζει πως έχει ήδη καταθέσει διατροφή ύψους τουλάχιστον 70.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας, που βρίσκεται αυτή την περίοδο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για επαγγελματικούς λόγους, είχε επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους για το διαζύγιο που άρχισε προ διετίας και να μη δίνει τροφή σε δημοσιεύματα για τη διαμάχη.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι δύο πρώην σύζυγοι θα αναμετρηθούν δικαστικά με ιδιαίτερη ένταση. Κανείς δεν περίμενε αυτές τις εξελίξεις για το ζευγάρι που στον δεκαετή έγγαμο βίο του απέκτησε τέσσερα παιδιά και πλέον βρίσκεται σε αντίπαλα στρατόπεδα, με τους δικηγόρους και τα δικαστήρια να έχουν αναλάβει να δώσουν λύση στις διαφωνίες και τις «πολεμικές» αναμετρήσεις τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...