Ω Mamma mia, ποιητής o Μουζουράκης

❱❱ Και στιχάκια σκάρωσε για τη συμμετοχή του στην ταινίαΜεγάλη έμπνευση έδωσε στον Πάνο Μουζουράκη η συμμετοχή του στο νέο φιλμ «Mamma Mia!». Τόσο μεγάλη, που έγραψε ένα ποίημα για την κινηματογραφική συνέχεια του διάσημου μιούζικαλ και το ανέβασε στο Instagram μαζί με μια κόμικ εικόνα του. 

Το μίνι «έπος» του καλλιτέχνη τα περιλαμβάνει όλα στους στίχους του, μέχρι και αναφορά στη μαμά του! Είναι γραμμένο με μεγάλη δόση χιούμορ και -όπως αναφέρει ο ίδιος σε αυτό- το έγραψε για δύο λόγους: Πρώτον, «για να μην πει κανείς πως ήταν μόνο φήμες / και μου χαλάσει τη στιγμή που περίμενα για μήνες» και, δεύτερον, για να προωθήσει το φιλμ, στο οποίο συμμετέχει και ο ίδιος με έναν μικρό ρόλο, αυτόν του Λάζαρου.

Ο καλλιτέχνης, μάλιστα, φαίνεται ότι το ‘χει με την ποίηση, καθώς σχεδόν σε όλο το επικό δημιούργημά του χρησιμοποιεί ομοιοκαταληξία. Οπως γράφει, δεν έχει ακόμη το δικό του αστέρι στο πλακάκι του Χόλιγουντ, γι’ αυτό ίσως να μην είναι ο ίδιος και στις επίσημες φωτογραφίες της ταινίας, αλλά δηλώνει ότι νιώθει πολύ τυχερός που παίζει σε αυτήν (και ας λείπει από το καστ ο Αντι Γκαρσία).

Τέλος, συνιστά στους fans του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν δουν το «Mamma Mia! Here we go again», που βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 19 Ιουλίου, καθώς ο ίδιος θα εμφανιστεί σε αυτήν για δύο λεπτά. Πολυτάλαντος, λοιπόν, ο Μουζουράκης. Ηθοποιός, μουσικός, τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, τώρα και ποιητής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...