Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Ο ΑΝΤ1 ποντάρει στις σειρές

❱❱ Δύο κωμικά σίριαλ, τέσσερα δραματικά, ριάλιτι και  τηλεπαιχνίδια στο νέο πρόγραμμα του σταθμούΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΝΤ1… για όλα τα γούστα! Ενα πρόγραμμα με μεγάλη ποικιλία εκπομπών, που έχει στόχο την ψυχαγωγία του τηλεθεατή και τη φιλοδοξία να ξαναβάλει το κανάλι του Αμαρουσίου στα πρώτα πλήκτρα του τηλεκοντρόλ, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019.
Χθες το μεσημέρι, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης παρουσίασε στους τηλεοπτικούς συντάκτες τις νέες παραγωγές του καναλιού, οι οποίες θα ξεκινήσουν από το τέλος Σεπτεμβρίου. Η μυθοπλασία, λοιπόν, επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικά στο πρόγραμμα του σταθμού με δύο κωμικές σειρές και τέσσερις δραματικές.

Με 26 ηθοποιούς

Η πρώτη κωμωδία με τίτλο «Πέτα τη φριτέζα» έχει ήρωα έναν διάσημο Ελληνα σεφ που εργάζεται στο Μιλάνο και γυρίζει στην πατρίδα για να σώσει την ταβέρνα ενός παιδικού φίλου του πατέρα του. Το καστ απαρτίζουν 26 ηθοποιοί, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο και Φάνη Μουρατίδη, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν στη Φοινικούντα. Στο δεύτερο κωμικό σίριαλ, το «Κάνε γονείς να δεις καλό», θα παρακολουθήσουμε την ιστορία ενός ανδρόγυνου (Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Ελένη Καστάνη) που χωρίζει λίγο πριν από τον γάμο του γιου του!

Οι δραματικές παραγωγές που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα το πρώτο μισό της νέας σεζόν είναι «Η γυναίκα χωρίς όνομα» της Μαρίας Γεωργιάδου, με πρωταγωνίστριες την Μαριάννα Τουμασάτου και την Ταμίλα Κουλίεβα και θέμα τη μητρική αγάπη, τα «Εγκλήματα πάθους», μια αστυνομική σειρά με την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη, και «Η εξαφάνιση του Λούκας» με τους Αντώνη Καρυστινό, Αλέξανδρο Σταύρου και Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Το εν λόγω σίριαλ αφορά την εξαφάνιση ενός τετράχρονου αγοριού και την επανεμφάνισή του έπειτα από 20 χρόνια. Στις αρχές του 2109 θα αρχίσει να προβάλλεται και μια δραματική σειρά εποχής με τίτλο «Αγριες μέλισσες», η οποία θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στον θεσσαλικό κάμπο το 1950. Οσον αφορά τις reality παραγωγές, στα μέσα Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1 το «Nomads», γυρισμένο στη Μαδαγασκάρη.

Το πρόγραμμα δεν θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος με την ολοκλήρωση του «Wall» συζητά με τους ανθρώπους του σταθμού για ένα πρότζεκτ βασισμένο στις ανθρώπινες σχέσεις, με τη δική του κωμική ματιά. Από τον Ιανουάριο θα παρακολουθήσουμε στο κανάλι και το «Νinja Warrior», όπου θα αναζητηθεί ο «σούπερ ήρωας της Ελλάδας» μέσα από δοκιμασίες… crossfit! Επίσης, θα προβληθούν το καθημερινό τηλεπαιχνίδι μαγειρικής «Οσα ξέρει η πεθερά», η ταξιδιωτική εκπομπή «Football stories» με τον Γιώργο Λέντζα να γυρνάει τον κόσμο λέγοντας ιστορίες με βάση το ποδόσφαιρο, το τηλεπαιχνίδι «Beat Buzzer» με τον Γιώργο Μαυρίδη, η καθημερινή κοινωνική εκπομπή «Κοινή λογική: Η γνώμη είναι δημόσια», η παραγωγή «Comedy Room» με μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις νέων stand up comedians, οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα», «Βινύλιο», «Vice», «Το Πρωινό», καθώς και τα τηλεπαιχνίδια «Rouk Zouk», «Still Standing». Σε συζητήσεις για το τι θα κάνουν τη νέα σεζόν παραμένουν με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 οι Γιώργος Λιάγκας, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Δούκισσα Νομικού.
Οσο για τον Λάκη Λαζόπουλο, θα είναι σε ανοιχτή επαφή με τον σταθμό, καθώς υπάρχει πάντα και η καυτή βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...