ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Δήμητρα Παπαδοπούλου

❱❱ Η Δήμητρα Παπαδοπούλου δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello!» πως η Μαντάμ Σουσού είναι βαθιά αμόρφωτη, θέλει χλιδή και…… «Εχει ταυτιστεί πολύς κόσμος μαζί της, γιατί συμβολίζει τη μεγάλη αμορφωσιά μαζί με τη μεγάλη χλιδή. Και αυτό είναι η βάση ολόκληρου του λαού μας. Ως λαός είμαστε και αμόρφωτοι αλλά θέλουμε και τη χλιδή. Αυτό ακριβώς είναι η Σουσού. Ο Νεοέλληνας που πτώχευσε. Εμείς δηλαδή.» Αν προσέξατε, χρησιμοποιεί τη φράση «ολόκληρου του λαού».

ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ, κυρία Παπαδοπούλου; Είχατε τη σπάνια τύχη και τη μοναδική δυνατότητα να γνωρίσετε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, δηλαδή περίπου 10.750.000 ανθρώπους (σύμφωνα με την απογραφή του 2016), και διαπιστώσατε ότι είναι ΟΛΟΙ αμόρφωτοι;

Αν όχι, τότε το σχόλιο πως η αμορφωσιά και η χλιδή είναι η βάση ολόκληρου του ελληνικού λαού είναι μία αδικαιολόγητη ταξινόμηση, εντελώς άδικα και ρατσιστικά γενικευμένη. Δεν μπορείτε να τους βάζετε όλους στο ίδιο καζάνι, κυρία Παπαδοπούλου. Υπάρχουν πολλοί και εξαιρετικά μορφωμένοι άνθρωποι στην ελληνική κοινωνία, που δεν αποζητούν τη χλιδή, όπως η ηρωίδα σας, αλλά μια δουλειά, την οποία δεν βρίσκουν κιόλας στην Ελλάδα και φεύγουν στο εξωτερικό.

Επίσης, μόρφωση χαρακτηρίζεται περισσότερο η παιδεία και όχι τόσο οι σπουδές, αν εννοούσατε αυτό. Ενας άνθρωπος μορφωμένος και με πολιτισμό μέσα του (μια και σας αρέσει τόσο αυτή η λέξη) έχει αν μη τι άλλο τρόπους. Φροντίζει ώστε με τα λόγια ή με τις πράξεις του να μην προσβάλλει κανέναν άλλον, αλλά ούτε και τον εαυτό του.

Τέλος, σκεφτήκατε πώς θα ένιωσαν έπειτα από αυτή τη δήλωσή σας όλοι αυτοί οι χιλιάδες «αμόρφωτοι που θέλουν τη μεγάλη χλιδή», οι οποίοι ήρθαν και πλήρωσαν για να δουν τη «Μαντάμ Σουσού» και να «ταυτιστούν» μαζί της όπως τόσο γλαφυρά περιγράψατε;Και κάτι τελευταίο, για να το ελαφρύνουμε: Τον Πέτρο Κωστόπουλο που μας «ξεβλάχεψε» τον έχετε συγγενή;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...