ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Σάκης Αρσενίου

❱❱ Την ώρα που το 35,6% του πληθυσμού της χώρας βρίσκεται αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας ή τον κοινωνικό αποκλεισμό, ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου δηλώνει περίτρανα στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί»: «Η σχέση μου με το χρήμα είναι πολύ κακή. Μπορώ να έχω από 10 μέχρι 500 ευρώ στην τσέπη μου, σαν να έχω ένα χαρτομάντιλο. Θεωρώ ότι όσο εύκολα μπορείς να βγάλεις χρήμα τόσο εύκολα μπορείς να το ξοδέψεις».

Τι μας λέτε, κύριε Αρσενίου, αλήθεια; Δεν λέτε και σε εμάς -αλλά και στους 3.789.300 Ελληνες που ζουν δύσκολα- τους τρόπους για να βγάλουμε εύκολα χρήμα, μπας και δούμε κι εμείς μια άσπρη μέρα, όπως εσείς; Θα μοιραστείτε το μυστικό ή θα το κρατήσετε μόνο για τον εαυτό σας;

Ειλικρινά, δεν έχουμε λόγια γι’ αυτές τις δηλώσεις σας, ειδικά αυτή την εποχή που με 500 ευρώ ζει ολόκληρη οικογένεια, που από τις δυσκολίες δεν ξέρει τι πάει να πει αποταμίευση. Να σας ενημερώσουμε -αν σας ενδιαφέρει, βέβαια- πως άλλοι δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν, κύριε Αρσενίου μου, αλλά απ’ ό,τι καταλάβαμε εσείς… ραπανάκια για την όρεξη!

Από την άλλη, σας παραδεχόμαστε, γιατί, παρότι ανήκετε σε αυτούς τους ελάχιστους πλέον που τα σκορπάνε δεξιά κι αριστερά, εσείς καταφέρατε να κάνετε προκοπή και να θεωρείστε πλέον περιζήτητος γαμπρός με προίκα!

«Εχω κάνει κάποιες επενδύσεις, ένα μαγαζί, δόξα τω Θεώ, πάει καλά και έχω περιορίσει και διάφορα έξοδα». Σκεφτείτε να ανήκατε και στην κατηγορία των πρωτοκλασάτων τραγουδιστών με τα υψηλά μεροκάματα, κύριε Αρσενίου… Ποιος θα σας έπιανε με την περιουσία που θα είχατε κάνει. «Ωνάση του ελληνικού πενταγράμμου» θα σας λέγαμε, όχι αστεία!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Η αποκάλυψη του Λιάγκα: Ποιος πήγε να τον χτυπήσει και τον έσωσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης;

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Ο γιος των Λαζαρίδη – Μαλλιωτάκη: «Ήταν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω»

Ο μεγάλος γιος του Μπάμπη Λαζαρίδη, Βασίλης που απέκτησε από τον γάμο του με την Πόπη Μαλλιωτάκη μίλησε για τον πατέρα του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».