Ο Πούτιν πέταξε (στην κυριολεξία) την μπάλα στον Τραμπ και αυτός την έκανε «πάσα» στη Μελάνια

❱❱ Κλείσιμο ματιού και συμπάθεια είχε, μετά την αρχική αμηχανία, η συνάντηση κορυφής Πούτιν και Τραμπ στο Ελσίνκι. Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε μετά το τέλος των επαφών τους, οι οποίες κράτησαν συνολικά τέσσερις ώρες, ο Αμερικανός πρόεδρος παραδέχθηκε μεν ότι η σχέση των δύο χωρών «δεν ήταν ποτέ χειρότερη», ωστόσο πρόσθεσε ότι αυτό άλλαξε μετά τη συνάντησή τους. «Ολοι υπήρξαμε ανόητοι… Κάναμε και οι δύο λάθη» είπε ο Τραμπ.

Ο Πούτιν, από την πλευρά του, συμφώνησε ότι πρέπει να υπάρξει πνεύμα συνεργασίας και… του πέταξε την μπάλα στην κυριολεξία. Για την ακρίβεια, του έδωσε μια μπάλα ποδοσφαίρου με το σύμβολο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, λέγοντάς του «τώρα η μπάλα είναι στο δικό σας γήπεδο», καθώς η βόρεια Αμερική έχει αναλάβει να φιλοξενήσει το Μουντιάλ του 2026.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, αφού είπε ότι το δώρο θα άρεσε στον γιο του, την πέταξε στο κοινό και την έπιασε η σύζυγός του Μελάνια, η οποία φορούσε ένα κίτρινο παλτό με μια… ωραία πεταλούδα στη ζώνη, δημιουργία του οίκου Gucci, αξίας 3.700 δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.