Η «θεά» Ιγγλέζου θα πάρει τα βουνά!

❱❱ Η αθλήτρια και πρώην μοντέλο θα διασχίσει 12 κορυφές, από τον Γράμμο έως τους Δελφούς, για να διαφημίσει την ΕλλάδαΓια την Ελλάδα, ρε γαμώτο! Η Ασημίνα Ιγγλέζου, η «θεά» του Instagram και φαντασίωση κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του, θα διασχίσει τρέχοντας την κορυφογραμμή της Πίνδου, μεταξύ άλλων, με στόχο την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό!

Η αθλήτρια και πρώην μοντέλο θα κάνει τη συγκεκριμένη διαδρομή από τον Γράμμο έως τους Δελφούς, διασχίζοντας 12 κορυφές βουνών σε λιγότερες από 15 ημέρες και διανύοντας περίπου 500 χιλιόμετρα! Το Pindus DUST (Pindus Delphi Ultra Survival Trek) μια μοναχική, ορειβατική διαδρομή ταχύτητας που διασχίζει ολόκληρη την οροσειρά της Πίνδου, γίνεται κατά μόνας.

Μάλιστα, πρώτη φορά θα επιχειρήσει να την κάνει το πρώην μοντέλο. Για λόγους αξιοπιστίας, το όλο εγχείρημα, που αρχίζει μεθαύριο (21 Ιουλίου), θα καταγραφεί χάρη στη διαθέσιμη δορυφορική τεχνολογία και η πορεία της θα εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο.

Η περιπέτειά της μάλιστα θα γυριστεί σε ταινία, με σκοπό να προβληθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάνοντας γνωστή την Πίνδο και τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει η ορεινή Ελλάδα για τουρισμό!

Η Best Body 2014 στον διεθνή διαγωνισμό Mrs Globe, αθλήτρια ορεινού τρεξίματος αλλά και κάτοχος του πιο καυτού λογαριασμού στο Instagram, Ασημίνα Ιγγλέζου, ολοκλήρωσε το 2017 τους επτά πιο δύσκολους βουνίσιους αγώνες μεγάλων διαδρομών (ultra trail) στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Η αποκάλυψη του Λιάγκα: Ποιος πήγε να τον χτυπήσει και τον έσωσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης;

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Η όμορφη κυρία είναι σύζυγος Έλληνα παρουσιαστή

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε στο θέατρο Παλλάς όπου πήγαν να δουν την παράσταση «Αλεξάνδρεια».