Παραμένει κορμάρα η Αγγελιδάκη!

❱❱ Τι κι να έχουν περάσει πολλά χρόνια που μας γύμναζε… τηλεοπτικά, η Ελλη Αγγελιδάκη παραμένει κορμάρα και η πρόσφατη φωτογραφία της από τις διακοπές της στο Ρέθυμνο είναι αδιάσειστος μάρτυρας! Η πιο low profile τηλεγυμνάστρια των 90s είναι πλέον μητέρα και επιχειρηματίας, παρ’ όλα αυτά όμως παραμένει πιστή στη μεγάλη της αγάπη, τη γυμναστική, και οι φωτογραφίες της με μαγιό αποδεικνύουν ότι το σώμα της είναι το ίδιο εντυπωσιακό με την εποχή κατά την οποία μεσουρανούσε στην ελληνική tv, αν όχι και καλύτερο!

Στο Ρέθυμνο, τη γενέτειρά της, βρίσκεται συχνά πυκνά, καθώς εκεί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με τον σύζυγό της Γιάννη Τσαλαπάτη, διατηρώντας ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής στο γραφικό λιμάνι της πόλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Η αποκάλυψη του Λιάγκα: Ποιος πήγε να τον χτυπήσει και τον έσωσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης;

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Η όμορφη κυρία είναι σύζυγος Έλληνα παρουσιαστή

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε στο θέατρο Παλλάς όπου πήγαν να δουν την παράσταση «Αλεξάνδρεια».

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»