Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Ροζ εκβιασμοί με ερωτικές σκηνές!

❱❱ Εφιάλτης για το μοντέλο Νάνσυ Πίττα! Την απειλούν να βγάλουν στη φόρα φωτογραφίες από ερωτικές σκηνέςΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Εχω τρομάξει πολύ… Κάποιος θέλει το κακό μου!» λέει έντρομη στην «Espresso» η Νάνσυ Πίττα. Το «καυτό» κορίτσι του «Game of Love» και μοντέλο έχει χάσει τον ύπνο του εξαιτίας των απειλητικών μηνυμάτων που λαμβάνει το τελευταίο διάστημα.

«Γεια σου, Νάνσυ. Μην αγνοήσεις το παρακάτω μήνυμα και μην κάνεις τον κόπο να με μπλοκάρεις ή να πας στην Αστυνομία. Εχω πάρει τα μέτρα μου. Εχουν βρεθεί στην κατοχή μου ολόγυμνες φωτογραφίες σου από ερωτικές σκηνές. Μπορώ πολύ εύκολα να τις δώσω στη δημοσιότητα και σε όλα τα κανάλια, στα social media και στις ιστοσελίδες. Για να μην το κάνω, θα ήθελα κάποια πράγματα να κάνεις για μένα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε συγκεκριμένο μήνυμα που δημοσιοποίησε η μελαχρινή καλλονή, ζητώντας να γίνει αναφορά στο προφίλ του ατόμου που της το έστειλε.

«Τρόμαξα όταν έλαβα το μήνυμα! Σκέφτηκα ότι κάποιος θέλει το κακό μου! Αμέσως μετά το Instagram, έλαβα το ίδιο μήνυμα και στο email μου από διαφορετικό λογαριασμό. Μετά, οι λογαριασμοί κατέβηκαν ή με μπλόκαραν. Πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έκανα τις ενέργειες που πρέπει» αναφέρει η σέξι Νάνσυ, η οποία μοιράζεται μαζί μας τις υποψίες της.

«Εχει συμβεί στο παρελθόν»

«Περιμένω να δω τις φωτογραφίες που λέει. Γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχουν τέτοιες φωτογραφίες. Ακόμα και με τους συντρόφους μου δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να το κάνω. Είχα δύο πολύχρονες σχέσεις στη ζωή μου και δεν έχω βγάλει τέτοιες φωτογραφίες. Αυτό που με ανησυχεί είναι μήπως έχουν χακάρει το κινητό μου. Μπορεί, ωστόσο, να έχουν παραποιήσει φωτογραφία μου, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, με φωτογραφία μου από το reality όπου είχα πάρει μέρος» δηλώνει η καλλονή και, σε ερώτηση για το αν κάνει σύνδεση μεταξύ των δύο συμβάντων, είναι απόλυτη: «Φυσικά και τα συνδέω. Κάποιος προσπαθεί να με προσβάλει και να βλάψει την εικόνα μου. Το ξεκίνησε και θα το τελειώσει. Περιμένω να δω πώς».

f1 copy

Το τελευταίο διάστημα, πάντως, σύμφωνα με την Αστυνομία, παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις το φαινόμενο εκβιασμών και απειλών μέσω social media σε προβεβλημένα πρόσωπα. Το επιβεβαιώνει και η Νάνσυ Πίττα, καθώς, όπως αναφέρει στην «Espresso», από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την καθησύχασαν, λέγοντάς της ότι συμβαίνουν συχνά τώρα τελευταία τέτοια περιστατικά. «Εχει γίνει… μόδα. Με αυτά τα μηνύματα, ο στόχος είναι να φοβηθείς και να κάνεις ό,τι σου ζητήσουν. Συνήθως σου ζητούν μεγάλα χρηματικά ποσά ή να κάνεις πράγματα γι’ αυτούς, από σεξουαλικές χάρες μέχρι μεταφορά ναρκωτικών. Αν δεν πιάσει τίποτα από αυτά, μπαίνουν στον κόλπο και οι απειλές κατά της οικογένειας και των δικών σου ανθρώπων, με μηνύματα ότι γνωρίζουν τη διεύθυνσή σου και τα στοιχεία σου» μας λέει ότι της είπαν οι αρμόδιοι. Το θέμα για την Πίττα πάντως σε αυτή την πολύ περίεργη υπόθεση είναι να ανακαλυφθεί ποιος κρύβεται πίσω από τους εκβιασμούς και ποια είναι τα κίνητρά του…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...