Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026

Cheesecake με λευκή σοκολάτα από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στην κουζίνα του «Στούντιο 4» έφτιαξε...

Μιμή Ντενίση: Έρχεται τον Απρίλιο «Η Γυναίκα πίσω από τον Έλγιν»

Από τον Απρίλιο η Μιμή Ντενίση στην ΕΡΤ1. Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η προετοιμασία του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση για την κλοπή των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον Λόρδο Ελγιν.

«Είπες» ότι ο Θοδωρής Φέρρης κάνει πάταγο στα social media

To νέο video clip του Θοδωρή Φέρρη, μόλις κυκλοφόρησε!Ήδη...

Οι «Φίλοι για πάντα» τραγουδούν το «Ferto»

Οι «Φίλοι για πάντα» τραγουδούν το «Ferto».Η Ντορέττα Παπαδημητρίου...

Το «γαλλικό» φιλί κρύβει κινδύνους

❱❱ Το «γαλλικό» φιλί μπορεί να συμβάλει στη διάδοση της σεξουαλικά μεταδιδόμενης γονόρροιας. Οπως διευκρίνισαν οι Αυστραλιανοί επιστήμονες, το αφροδίσιο αυτό μπορεί να μεταδοθεί και με το σάλιο.

«Σειρά από αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι η μετάδοση από τον φάρυγγα μπορεί να είναι πιο κοινή απ’ ό,τι πιστευόταν» σχολίασαν ο καθηγητής Eric Chow και οι συνεργάτες του από το Monash University και το Melbourne Sexual Health Centre στη σχετική δημοσίευσή τους. «Πολλές αναφορές τη δεκαετία του ’70 δείχνουν ότι το φιλί είναι ένας τρόπος μετάδοσης της φαρυγγικής γονόρροιας, αλλά το φιλί ήταν πάντα παραγνωρισμένο ως παράγοντας κινδύνου» προσθέτουν.

Γονόρροια

Συγκεκριμένα, σε νέα έρευνα που έγινε στην Αυστραλία προέκυψε ότι οι ομοφυλόφιλοι άνδρες είναι πιο πιθανό να έχουν το βακτήριο της γονόρροιας στον λαιμό τους και όχι στα γεννητικά τους όργανα, οπότε ο κίνδυνος μετάδοσής του είναι μεγαλύτερος με το φιλί παρά με το στοματικό σεξ. Η δημιουργία ειδικού αντισηπτικού διαλύματος θα μπορούσε να σκοτώσει το βακτήριο το οποίο μπορεί να προκαλέσει πονόλαιμο αλλά και οίδημα στους λεμφαδένες. Η έρευνα για τη φαρυγγική γονόρροια έρχεται σε μια περίοδο που έχουν εκφραστεί σοβαρές ανησυχίες για την ύπαρξη σούπερ στελεχών του βακτηρίου, τα οποία είναι πολύ ανθεκτικά στα φάρμακα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η όμορφη Διώνη είναι κόρη γνωστού ζευγαριού ηθοποιών

«Σε έναν τσακωμό είπε φεύγω από το σπίτι κι έφυγε. Μόλις είχε τελειώσει το Λύκειο. Να τις πω, τι; Σε κλειδώνω στο σπίτι;

Στην Αττική με τη βοήθεια «Αϊ-Βασίλη» επιχειρηματία το πρώτο χωριό για ΑμεΑ

Μια είδηση που θα φέρει δάκρυα ανακούφισης σε χιλιάδες...

Συγκλονίζει ο Τζώρτζογλου: «Μετακομίζω σε ένα σπίτι που μου δανείζουν, γιατί δεν έχω να πληρώνω το νοίκι»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Καλύτερα αργά».

Η Espresso φέρνει στο φως την καλλιτεχνική πλευρά του δολοφονημένου ιδιοκτήτη κάμπινγκ

Οσο συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ που συγκλόνισε τη Φοινικούντα τον περασμένο Οκτώβριο, η τραγωδία παραμένει στο επίκεντρο κάθε συζήτησης στην τοπική κοινωνία.

Τρία χρόνια γάμου γιόρτασε γνωστή ηθοποιός

Τρία χρόνια γάμου γιόρτασε η γνωστή ηθοποιός.

Τρελή κούρσα για τη μούσα των Χαΐνηδων

Μπορεί η ίδια να μη βγήκε από κάποιο «Καπηλειό»,...