Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Η «Ντάνα» με τo χασίς και ο πρώην υπουργός

Χλιδάτη ζωή και υποθέσεις ναρκωτικών εκατομμυρίων ευρώ!
❱❱ Η μανικιουρίστα που εξελίχθηκε σε θηλυκό «Εσκομπάρ»

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση της δαιμόνιας…. μανικιουρίστα με την εντυπωσιακή εμφάνιση, που φέρεται ότι πρωταγωνιστούσε σε τρεις πολύκροτες υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών οι οποίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών, ενώ την ίδια ώρα διατηρούσε ιδιαίτερα στενή σχέση με πρώην υπουργό!

Η 40χρονη ξανθιά με το κολασμένο κορμί, που είναι γνωστή στην πιάτσα με το όνομα…

«Ντάνα», απολάμβανε την πολυτελή ζωή σε πανάκριβα εστιατόρια και κλαμπ της παραλιακής και του Κολωνακίου στο πλευρό του πασίγνωστου πολιτικού, όμως φέρεται ότι ζούσε διπλή ζωή!

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, φέρεται ότι «έλυνε και έδενε» στους κόλπους κυκλωμάτων που διακινούσαν όχι μόνο κάνναβη, αλλά και κοκαΐνη!

Η εμπλοκή της οδήγησε στη σύλληψή της με το… βαλιτσάκι του μανικιούρ στο χέρι, πριν από περίπου μία εβδομάδα, έπειτα από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε Πατήσια και Κυψέλη, όπου κατασχέθηκαν 84 κιλά χασίς!

Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι, εκτός από τη συγκεκριμένη περίπτωση για την οποία είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς, η πληθωρική 40χρονη, που κατόρθωσε να μαγέψει με τα κάλλη της τον πρώην υπουργό, συνδέεται και με άλλες δύο υποθέσεις ναρκωτικών που βρίσκονται υπό διερεύνηση!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, η «Ντάνα» φέρεται ότι είχε το γενικό πρόσταγμα, καθώς έδινε εντολές, μοίραζε τις ποσότητες και ήταν παρούσα κατά τη φόρτωση και την εκφόρτωση των παράνομων ουσιών!

f3 255

Οπως αναφέρει το astinomiko.gr, αστυνομικός που γνωρίζει για τη 40χρονη τόνισε ότι «μόνο τυχαίο πρόσωπο δεν είναι στη συγκεκριμένη υπόθεση», ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εντυπωσιακή ξανθιά είχε συνεχή πάρε δώσε με μέλη κυκλώματος που μετέφερε κοκαΐνη και χασίς από την Αλβανία στην Ελλάδα μέσα σε… ταξί!

Τον περασμένο Απρίλιο οι Αρχές είχαν συλλάβει δύο μέλη της σπείρας και, μέσα στο ταξί που ακινητοποιήθηκε στον σταθμό διοδίων της Ελευσίνας, σε ένα σπίτι στο Αιγάλεω και σε μια αποθήκη στα Μέγαρα είχαν ανακαλύψει συνολικά 817 κιλά και 720 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ είχε κατασχεθεί και ποσότητα κοκαΐνης βάρους επτά κιλών και 435 γραμμαρίων!

Μάλιστα, τα πακέτα των ναρκωτικών έφεραν σφραγίδα με τη λέξη «brutal» («σκληρός»), ενώ τα… μουσικόφιλα μέλη της εγκληματικής ομάδας χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες, αποκαλώντας τα ναρκωτικά… CD για να μη γίνονται αντιληπτά!

Την ίδια ώρα η πολυπράγμων μανικιουρίστα φέρεται ότι διατηρούσε επαφές και με τα μέλη άλλης μιας συμμορίας, η οποία εξαρθρώθηκε πριν από περίπου έναν μήνα, μετά τον εντοπισμό μιας τεράστιας χασισοφυτείας με 10.100 δενδρύλλια σε δύσβατη περιοχή της Βοιωτίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη, που κατά τη σύλληψή της από τους αστυνομικούς κράτησε το στόμα της ερμητικά κλειστό, είναι παλιά γνώριμη των Αρχών καθώς στο παρελθόν είχε εμπλακεί και σε υπόθεση σωματεμπορίας!

Πάντως, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο ερωτοχτυπημένος πολιτικός δεν είχε την παραμικρή γνώση για τις παράνομες δραστηριότητες της «Ντάνα»!

Αλλωστε, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνος την επισκέφθηκε για να περιποιηθεί τα νύχια του, χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι η μανικιουρίστα με την αγγελική μορφή θα μπορούσε να συνδέεται με σκληρούς εμπόρους ναρκωτικών.

f4 178

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...