Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Αντώνης Λούδαρος: «Δεν αποκλείω να φύγω το Σάββατο από to J2US» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Λούδαρος σε συνέντευξή που παραχώρησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στο «Just the two of us». O καλλιτέχνης μίλησε για τους διαγωνιζόμενους, καθώς δεν δίστασε να εκφράσει την ανησυχία του για την πιθανή αποχώρηση του στην επόμενη αναμέτρηση.

«Στεναχωρήθηκα πολύ που αποχώρισαν η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης. Θεωρώ ότι ήταν πολύ καλοί. Ήταν σοκαριστικό. Είναι ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος που έχει να κάνει με τη φωνητική απόδοση. Βεβαίως είναι ένα τηλεοπτικό show και θέλει και εικόνα. Δεν μου φάνηκε εμένα τόσο αντιαισθητικό.

Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτή την αποχώρηση και άδικη. Έχουν υπέροχη φωνή και οι δύο. Τα παιδιά πήραν υψηλούς βαθμούς από την επιτροπή αλλά δεν τους ψήφισε ο κόσμος. Ο Χρήστος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός τραγουδιστής.

Το ότι έβαλαν 10 στον Τρύφωνα το πήρα σαν πλάκα. Από αυτά που άκουσα δουλεύει τηλεφωνικά με την Έφη Σαρρή. Το είπαν οι ίδιοι. Αν είναι τέτοια η εξέλιξή του κι εγώ του βάζω 10. Νομίζω ότι και η Μαρία Μπακοδήμου το έκανε χιουμοριστικά και του έβαλε 10.

Εγώ δεν αποκλείω να φύγω και το Σάββατο. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Εμείς κριθήκαμε για την εμφάνισή μας και το πώς στήθηκε. Αυτό δεν ήταν στο χέρι μας. Υπάρχουν ενδυματολόγοι. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε καραντίνα και δεν μπορούμε να έχουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι.

Είναι μια πολύ μεγάλη παραγωγή. Θέλω να πω ότι νιώθω ευγνώμων που είμαι σε ένα τόσο μεγάλο show στην τηλεόραση. Περνάω καλά, παιχνίδι είναι.

Μου σχολίασαν στην τελευταία εμφάνιση ότι τα ρούχα δεν ήταν καλά. Έρχονται κάποια ρούχα και προσπαθούμε να διαλέξουμε τα καλύτερα. Δεν ήξερα ότι διαγωνίζομαι στο “Style me up”, διαγωνίζομαι για τη φωνή. Δεν θέλω να πάω εκεί και να κάνω τσαμπουκάδες.

Είναι ένα παιχνίδι ανατροπών. Σημασία έχει το σύνολο. Ο Νίκος Κοκλώνης για να είπε ότι θεωρεί φαβορί την Ζόζεφιν, κάτι θα ξέρει. Θα κριθώ από ένα σύνολο πραγμάτων. Το τραγούδι δεν το διάλεξα εγώ, το διάλεξε η παραγωγή», δήλωσε ο Αντώνης Λουδάρος.

https://www.youtube.com/watch?v=WP5l6i_4Gis

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα