Παράξενη σχέση! Δύο Βραζιλιάνοι φίλοι συζούν αρμονικά με την ίδια γυναίκα

Ο έρως τρίο δεν κοιτά…

Οι φιλίες όχι μόνο δεν πρέπει να χαλάνε για μια γυναίκα, αλλά πρέπει και να εξελίσσονται.
Αυτής της άποψης φαίνεται πως είναι δύο κολλητοί φίλοι από τη Βραζιλία, οι οποίοι ερωτεύτηκαν την ίδια γυναίκα και δημιούργησαν τρίο μαζί της.

Ο 40χρονος Ντίντο ντε Σούζα και ο 30χρονος Σάουλο Γκόμεζ γνώρισαν την 27χρονη Ολγκα από τη Λευκορωσία σε ένα μπαρ, στη διάρκεια διακοπών τους στη Βαρκελόνη τον Αύγουστο του 2019. Και οι δυο τους γοητεύτηκαν από τη νεαρή Λευκορωσίδα, η οποία διασκέδαζε με φίλους, και ήθελαν να τη ζητήσουν σε ραντεβού. Αφού σπαζοκεφάλιασαν αρκετή ώρα για το πώς θα διευθετήσουν το ερωτικό πρόβλημα που είχε προκύψει χωρίς να διακινδυνεύσουν τη φιλία τους, την προσέγγισαν από κοινού και τελικά άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού ως τρίο.

«Είναι θέμα χημείας. Έτυχε να ταιριάξουμε. Η χημεία μας είναι τόσο έντονη που κι εμείς οι ίδιοι εντυπωσιαζόμαστε. Θα ήθελα να μπορούσα να περιγράψω πώς αισθανόμαστε, αλλά δεν υπάρχουν επίθετα για να περιγράψω το συναίσθημα» αναφέρει ο Ντίνο, αποκαλύπτοντας ότι οι τρεις τους ζουν ευτυχισμένοι στη Γαλλία και σκέφτονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους αποκτώντας ο καθένας τους από ένα παιδί μαζί της. Παρά το γεγονός ότι οι δύο άντρες δεν αποκάλυψαν πώς λειτουργεί το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης τους, πιστεύεται ότι έχουν σεξουαλικές σχέσεις μόνο με την Όλγκα και όχι μεταξύ τους.

Όπως όλες οι σχέσεις, έτσι και αυτή έχει τα πάνω της και τα κάτω της, όμως και οι τρεις τους προσπαθούν να επιλύουν τα προβλήματά τους με συζήτηση, ενώ όλες οι μεγάλες αποφάσεις λαμβάνονται ύστερα από ψηφοφορία.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...