Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

«Grand Hotel»: Φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του νέου τρέιλερ

Το «Grand Hotel» συνεχίζει τη νέα σεζόν με νέα ανατρεπτικά επεισόδια.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Παναγία της Τήνου για το τάμα της

Εκεί όπου βαπτίστηκε άναψε λαμπάδα χθες η υπουργός Τουρισμού!

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το τρυφερό μήνυμα για τη μητέρα της

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πόσταρε φωτογραφία με τη μητέρα της και έγραψε δυο λόγια για να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Βαρύ πένθος για τη Βούλα Πατουλίδου – Έφυγε από τη ζωή ο...

Δύσκολες ώρες περνάει η Βούλα Πατουλίδου καθώς έχασε τον...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 9 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Τώρα μπορείτε να κάνετε μια νέα είσοδο με ένα καινούργιο προφίλ και στιλ. Ολα δείχνουν ότι θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση σε αυτούς που θα εκδηλωθείτε, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε προκατάληψη.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα σάς κάνει λίγο τρελούτσικους και παράλληλα λίγο απρόσεκτους. Οι προοπτικές των υποθέσεών σας είναι καλές, αλλά μην το παρακάνετε και διακινδυνέψετε τα κεκτημένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φοβάστε τις τολμηρές ενέργειες, γιατί αυτές είναι που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, γι’ αυτό μην σας πτοούν οι οποιεσδήποτε δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε ανάμεσα σε δύο δραστηριότητες. Στο να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το μη τυχαίο και να είστε δραστήριοι να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να προεκτείνεται ο τρόπος ζωής που αποφασίσατε να ακολουθήσετε. Οι συνθήκες στο πρακτικό μέρος τώρα θα είναι βολικότερες, οπότε απομένει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε τα υπαρξιακά σας θέματα με αισιοδοξία και ακόμα και για τα δύσκολα ζητήματα περί ασφαλειών θα μπορέσετε να βρείτε έξυπνες στρατηγικές.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις αλλαγές που γίνονται, γιατί θα κουραστείτε. Πολύ σύντομα θα διαμορφώσετε μια καινούργια εικόνα των γενικών καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκεστείτε μόνο στα ακίνδυνα πάθη και μην φτάνετε στα άκρα. Στα δύσκολα σημεία των σχέσεών σας, εξετάστε τα όρια και τις αρμοδιότητες που σας αντιστοιχούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην ταυτίζεστε με καινούργιες νοοτροπίες, αλλά να τις βλέπετε με αποστασιοποιημένο βλέμμα και θα ανακαλύψετε αξίες που δεν πιστεύατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είναι αρκετά καλή η μέρα για εσάς, καθώς όλα φαίνεται πως έχουν προδιαγραφές επιτυχίας, αρκεί να επιδείξετε θάρρος και να επιδιώξετε καλύτερες επενδύσεις για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Παρόλο που η μέρα φέρνει πολλές δραστηριότητες, θα έχετε την ικανοποίηση να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας, χρειάζεται να μάθετε πώς ενεργούν οι άλλοι. Ομως, επικοινωνήστε σωστά και διεξοδικά για να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.
spot_img
spot_img