Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τα πρώτα 10 χρόνια στην υποκριτική ήταν μόνο απόρριψη, δουλειά χωρίς αμοιβή» (video)

Καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη, «φλΕΡΤ» ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε όταν πρωτοξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική.

«Τα πρώτα 10 χρόνια στην υποκριτική ήταν μόνο απόρριψη, δουλειά χωρίς αμοιβή, υπομονή και πολλές μικρές ενέσεις αισιοδοξίας. Χωρίς να διαφαίνεται τίποτα μόνο σε επίπεδο φαντασιακό, προσδοκίας. Μετά προέκυψαν 2-3 θετικά γεγονότα οπότε κι άρχισε μία “χιονοστιβάδα” κι αναδρομικά άρχισα να εισπράττω κι όλα αυτά τα χρόνια της άρνησης».

Με αφορμή τα βιώματά του, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να δώσει μία συμβουλή στους νέους ηθοποιούς λέγοντας τους πως δεν θα έπρεπε να συμβιβαστούν με τα θέλω τους διότι αργότερα θα είναι πιο δύσκολο να φτάσουν στον στόχο τους.

«Θα πω και ένα πράγμα, γιατί το συζητάω και με τα νέα παιδιά, όταν είσαι νεότερος πρέπει να κάνεις λιγότερες παραχωρήσεις και να μην παρεκκλίνεις από τον στόχο σου. Πολλοί λένε “θα κάνω αυτό που είναι έξω από αυτό που θα ήθελα αλλά αργότερα θα γίνει.” Τότε είναι πολύ δυσκολότερο. Νομίζω όταν είσαι νεότερος και έχεις όλον τον χρόνο μπροστά σου δεν πρέπει να βάζεις νερό στο κρασί σου. Αργότερα, όταν μεγαλώνεις κι έχεις παγιώσει μία κατάσταση, εντάξει άνθρωπος είσαι, μπορείς να κάνεις και κάποιες παρασπονδίες».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα