Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, 2025

Δύο εφοπλιστές διεκδικούν το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ζήτημα χρόνου είναι να αλλάξει χέρια η εμβληματική κατοικία της Αλίκης Βουγιουκλάκη επί της οδού Στησιχόρου, στο Κολωνάκι, καθώς δύο πλοιοκτήτες και μία γνωστή οικογένεια από το Λονδίνο έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πολυτελούς ακινήτου, αξίας άνω των 3.000.000 ευρώ!

Η Έμα Στόουν ανακηρύχτηκε η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο

Η Εμα Στόουν ανακηρύχτηκε η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο, με βάση τον κανόνα της Χρυσής Τομής των αρχαίων Ελλήνων.

Τάσος Παναγιωτόπουλος: Από το lockdown σε βιντεοκλίπ του Μάστορα και στην ταινία...

Για τη Δέσποινα Βανδή ήταν «έμπνευση», για τον Χρήστο...

Παρέμβαση της Ελεονώρας Μελέτη: «Η ανισότητα έχει φύλο και είναι γυναικείο!»

Με παρέμβαση στη συζήτηση για την έκθεση σχετικά με τη στρατηγική ισότητας των φύλων στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες,

Η «Μπλε Φάλαινα» σκότωσε 15χρονο μαθητή στο Κερατσίνι!

Στους σκοτεινούς λαβυρίνθους του διαδικτύου αναζητούν οι αστυνομικοί τον υπαίτιο για τον τραγικό χαμό ενός εφήβου που έβαλε τέλος στη ζωή του, με μια αυτοσχέδια αγχόνη, μέσα στο δωμάτιό του, ακολουθώντας εντολές που έλαβε από τον οργανωτή του θανάσιμου διαδραστικού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα»!

Το απόγευμα της Δευτέρας ο 15χρονος Ορέστης Θ. είχε ανοίξει τρεις σελίδες του διαδικτυακού παιχνιδιού στον υπολογιστή που είχε στο δωμάτιό του, στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας σε περιοχή του Κερατσινίου, ενώ στο γραφείο δίπλα του είχε το κινητό του. Η μητέρα του ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε όταν τον φώναζε και μπήκε στο δωμάτιο, όπου πάγωσε βλέποντας τον γιο της κρεμασμένο με το λουρί του σκύλου του, που είχε περάσει στην ντουλάπα!

Σε κατάσταση σοκ, η μητέρα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Κερατσινίου, οι οποίοι έκαναν προσπάθεια ανάνηψης στο 15χρονο αγόρι, χωρίς να καταφέρουν να το συνεφέρουν, καθώς ήταν ήδη νεκρό. Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του 15χρονου κατάφερε να περιγράψει ότι ο γιος της είχε καθημερινά πολύωρη ενασχόληση με τα video games και το διαδίκτυο.

Η οθόνη του υπολογιστή ήταν ακόμη φωτισμένη με τις τρεις διαδικτυακές σελίδες τις οποίες είχε ανοίξει ο έφηβος προτού φύγει τόσο άδικα από τη ζωή. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά κατάσχεσαν τον υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο του 15χρονου Ορέστη. Στο πλαίσιο της έρευνας, θα εξετάσουν αν ο θάνατός του συνέβη κατόπιν εντολής για αυτοχειρία που έλαβε από το παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα».

Σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι έτσι έγινε, θα είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που αποδίδεται θάνατος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, από το οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες έφηβοι στο εξωτερικό.

Η ματωμένη ιστορία της on line μάστιγας

Η «Πρόκληση με την Μπλε Φάλαινα» («Blue Whale Challenge»), που έχει προκαλέσει συναγερμό σε όλη την Ευρώπη, είναι παιχνίδι μέσων κοινωνικών δικτύων διάρκειας 50 ημερών, με τους έφηβους παίκτες να λαμβάνουν ηλεκτρονικά οδηγίες από τους διαχειριστές. Ομως, η τελική πρόκληση απαιτεί να διαπράξουν αυτοχειρία!

Το φονικό παιχνίδι αποκαλύφτηκε τον Μάιο του 2016 από τη ρωσική εφημερίδα «Novaya Gazeta», που συνέδεσε με αυτό περιστατικά αυτοχειρίας μελών της ομάδας «F57» στο κοινωνικό δίκτυο VKontakte. Την ίδια χρονιά συνελήφθη ο εμπνευστής του, ο 21χρονος πρώην σπουδαστής Ψυχολογίας Philipp Budeikin, που κρατείται στη φυλακή Kresty στην Αγία Πετρούπολη, καθώς κρίθηκε ένοχος για ηθική αυτουργία στην αυτοκτονία τουλάχιστον 16 έφηβων κοριτσιών!

Στην Ελλάδα μια 15χρονη αυτοτραυματίστηκε το 2017 στην Κατερίνη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Οπως αποκαλύφτηκε, είχε λάβει οδηγίες μέσω facebook από κάποιον, που της ζήτησε να χαράξει με ξυράφι τα πόδια της και να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών. Αφού πήρε δύο χάπια, φοβήθηκε και αποκάλυψε τα πάντα στους γονείς της.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για Ελληνίδα τραγουδίστρια μετά από 15 χρόνια γάμου

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε διάσταση από το καλοκαίρι, ενώ η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε πως την Τρίτη 11 Νοεμβρίου βγήκε το διαζύγιό τους

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών είναι μαζί δύο χρόνια και κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα

Το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους καθώς θέλει να απασχολεί τα Μέσα με τη δουλειά και μόνο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σχόλιό της έκανε μεγάλη εταιρία να ακυρώσει τη χορηγία προϊόντος στην εκπομπή της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε πώς ένα σχόλιό της στάθηκε ικανό να κόψουν την χορηγία ενός προϊόντος μια μεγάλη εταιρία.

Δεν πάει ο νους σας ποιο είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Σαν βόμβα έσκασε, λοιπόν αποκάλυψη για τον νέο έρωτα του

Ηθοποιός αποκάλυψε on air πως δεν έχει πάρει ποτέ διαζύγιο

Πρόσφατα χώρισε με γνωστό τραγουδιστή που είχε σχέση αλλά αποκάλυψε πως από τον γάμο της δεν έχει χωρίσει επίσημα με διαζύγιο

Νυχτοπερπάτησαν νύφη και πεθερά

Η ηθοποιός δεν είναι «θανάσιμη» πεθερά αλλά φίλη με τη σύζυγο του γιου της

Τους χωρίζουν 24 χρόνια αλλά ζουν τον απόλυτο έρωτα – Τα παθιασμένα φιλιά του ζευγαριού

Τον περασμένο Ιανουάριο έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του ο γοητευτικός 53χρονος

Όταν ο Βεζυρέας χόρευε με τη Ρούλα Βροχοπούλου σε βραδινή έξοδο

Ο Βασίλης Βεζυρέας είναι μια πολυσυζητημένη περίπτωση καθώς έβαλε τα ράσα, τα πέταξε για να γίνει τραγουδιστής και τα ξαναέβαλε αλλά αυτή τη φορά είχε άλλους σκοπούς.