Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Πένθος για την Αγγελική Δημητρακοπούλου

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

Δύσκολες ώρες περνάει η Αγγελική Δημητρακοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από τη θρυλική σειρά του Mega «Λόγω τιμής».

Η ηθοποιός βιώνει μεγάλο πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. «Α ρε μπαμπά πόσο θα μου λείψεις», έγραψε η ηθοποιός στο facebook. Ο πατέρας της υπήρξε παράγοντας του παράγοντα του Πανιωνίου Λέρου και το 12sports.gr του ετοίμασε αφιέρωμα που ανέφερε:

«Ο ιδρυτής, η ψυχή, ο πρόεδρος, ο άνθρωπος χάρη στην οποίο υπάρχει ο Πανιώνιος Λέρου δεν είναι πια εδώ… Έφυγε για το αιώνιο ταξίδι, αφήνοντας παρακαταθήκη όμως το τεράστιο έργο και την προσφορά του στον αθλητισμό του νησιού. Ο Φίλιππος Δημητρακόπουλος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, όμως όλα αυτά που πρόλαβε να κάνει, αποτελούν μία σημαντική παρακαταθήκη όχι μόνο για την άκρως μπασκετική οικογένεια του (το μήλο «έπεσε» κάτω από τη μηλιά σε κάθε περίπτωση…) αλλά και για ολόκληρο το νησί. Η τεράστια αγάπη του για τον Πανιώνιο, ουσιαστικά… δημιούργησε και τον συνονόματο του στη Λέρο. Για χρόνια υπήρξε παράγοντας του ιστορικού συλλόγου της Νέας Σμύρνης, έζησε το μπάσκετ στα καλύτερα του, είδε και συνεργάστηκε με μεγάλους παίκτες. Με όπλο την εμπειρία αλλά και την παθολογική αγάπη του για το μπάσκετ, δημιούργησε τον Πανιώνιο Λέρου, ο οποίος και σήμερα εξακολουθεί να σηκώνει ψηλά τη σημαία του λεριακού μπάσκετ. Ο Φίλιππος Δημητρακόπουλος ήταν Πανιώνιος… Πιο Πανιώνιος δεν γίνεται, απ’ αυτούς τους απίστευτους ρομαντικούς ανθρώπους, που θυμίζουν τις καλές εποχές του μπάσκετ.

Ήταν τότε που μάζεψε στο ανοιχτό γήπεδο στον Πλάτανο και στο Παντέλι τους πρώτους νεαρούς που ήθελαν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και τους έκανε να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο την «πορτοκαλί Θεά». Το 1993 εν μία νυχτί αποφάσισε να κατεβάσει στη Λέρο με ένα μικρό αεροπλανάκι τον τεράστιο Πι Τζέι Μπράουν και τον προπονητή του Πανιωνίου Βλάντο Τζούροβιτς και κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία του Πανιωνίου Λέρου. Οι νεαροί αθλητές του νησιού βλέποντας από κοντά και τους δύο «μπολιάστηκαν» με το «μικρόβιο» του μπάσκετ και κάπως έτσι άρχισαν όλα… Η απώλεια του δεν βυθίζει στο πένθος μόνο τον Πανιώνιο Λέρου, αλλά ολόκληρο το μπάσκετ της Δωδεκανήσου. Ο Φίλιππος Δημητρακόπουλος ήταν από τους καλούς παράγοντες παλιάς κοπής και από την πρώτη στιγμή φρόντισε να μεταδώσει στην οικογένεια του, την αγάπη του για το μπάσκετ.

Ο εκλιπών έζησε αρκετά χρόνια στην Αφρική και όταν γύρισε στην Ελλάδα ήταν από τους πρωτοπόρους στο χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας. Το μπάσκετ όμως ήταν η αγάπη και το μεράκι του. Έζησε στο… κόκκινο και μετέδωσε στην οικογένεια του, την αγάπη του για τη «σπυριάρα».

Το 12sports ζήτησε από τον γιο του Αλέξανδρο να μας στείλει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη ζωή του πατέρα του Φίλιππου και δεν μας χάλασε χατίρι. Μπασκετικές φωτογραφίες που θα ξυπνήσουν τρομερές αναμνήσεις μίας άλλης εποχής. Θα δείτε τον Πι Τζέι Μπράουν και τον Βλάντο Τζούροβιτς στο σκάφος του Φίλιππου Δημητρακόπουλου, θα τους δείτε στη Λέρο, θα δείτε τον εκλιπόντα στα αποδυτήρια του ιστορικού Πανιωνίου δίπλα σε τεράστιους παίκτες, που έγραψαν τεράστια ιστορία.

ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ

Από την πρώτη στιγμή της απώλειας του Φίλιππου Δημητρακόπουλου, πολλοί είναι αυτό που ζήτησαν τη μετονομασία του κλειστού γυμναστηρίου της Μερικιάς, Θεωρούμε σωστό και δίκαιο και νομίζουμε ότι θα γίνει με συνοπτικές διαδικασίες η μετονομασία του κλειστού γυμναστηρίου της Μερικιάς σε «Φίλιππος Δημητρακόπουλος». Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, πως ξεκίνησε η ιστορία του Πανιωνίου Λέρου. Έτσι απλά…».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα