Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Το τελευταίο αντίο στο Μίκη Θεοδωράκη – Η σορός έφτασε στην Κρήτη (φωτο – video)

Η σορός του Μίκη Θεοδωράκη έφτασε το πρωί της Πέμπτης στα Χανιά.

Πλήθος κόσμου ήταν στο λιμάνι για να τον υποδεχτούν και να τον συνοδεύσουν στη Μητρόπολη. Βρακοφόροι περίμεναν τη σορό στην εκκλησία και κόσμος είχε κατακλείσει τους δρόμους τριγύρω από το ναό.

Τελευταία επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη ήταν να ταφεί στη Κρήτη στον οικογενειακό τάφο δίπλα στον αδελφό και τον πατέρα του.

Την Τετάρτη φίλοι και συνεργάτες αλλά και απλός κόσμος τον αποχαιρέτησε στην Αθήνα και στη συνέχεια η σορός του ταξίδεψε για τη Κρήτη. Γύρω στις 2.30 το μεσημέρι θα οδηγηθεί στη τελευταία του κατοικία συνοδευόμενη η σορός από την οικογένειά του καθώς θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο η ταφή του.

Η κόρη του Μαργαρίτα που δεν ήταν στην εξόδιο ακολουθία έφτασε το πρωί της Πέμπτης με τα παιδιά και τα εγγόνια της στην Κρήτη με αεροπλάνο. Δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις καθώς όπως είπε πενθεί και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η ταφή του πατέρα της.

Πλήθος κόσμου από όλους τους χώρους έχουν φτάσει στο νησί για να τον αποχαιρετήσουν.

Μελίνα Ασλανίδου-Δημήτρης Μπάσης
Γλυκερία-Σοφία Σακοράφα
Ντόρα Μπακογιάννη

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη δε διάβασε επικήδειο αλλά προτίμησε να τον αποχαιρετήσει ερμηνεύοντας το κομμάτι «Παλικάρι» και προκαλώντας δάκρυα σε όσους βρισκόταν στην κηδεία.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη με το γιο της

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα