Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικό για τους...

Το Σάββατο 30.08 με την Εspresso: «Ο θρησκευτικός μας εγκέφαλος» ή «Η...

Το Σάββατο 30.08 με την Espresso, αποκτήστε τη σειρά...

Συντετριμμένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν το πιστεύω μπαμπά μου ότι χθες μιλήσαμε...

Συντετριμμένος είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την απώλεια του...

Ερωτικά βίντεο «έκαψαν» κοσμικό μπον βιβέρ – Τον χώρισε η σύντροφός του...

Οι δυο τους υπήρξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα ένα...

Φωτεινή Ψυχίδου: Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα ξεσπαθώνει κατά του ντράμερ των Πυξ Λαξ

Κατηγορείται για παιδοφιλία

Χειμαρρώδεις αποκαλύψεις για την υπόθεση του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργου Γιαννόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για παιδοφιλία, έκανε η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, Φωτεινή Ψυχίδου, ενώ από το στόχαστρό της δεν ξέφυγε ούτε το θρυλικό συγκρότημα!

Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο facebook, η δημοσιογράφος, η οποία ήταν από το 2007 έως και το 2014 παντρεμένη με τον Μπάμπη Στόκα, αναφέρει πως τα μέλη των Πυξ Λαξ μπορεί να μη γνώριζαν για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως ήξεραν τα «γούστα» του ντράμερ.

«Οι Πυξ Λαξ (δεν)ήξεραν… Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ… θα μιλήσω εγώ για τον Γιώργο τον Γιαννόπουλο! Που τον έζησα, και σε περιοδείες και σε συναυλίες! Θα μιλήσω σαν αυτόπτης μάρτυρας και κυρίως θα μιλήσω σαν μάνα! Γιατί έχω μια κόρη που τη λένε Ιόλη… και μεγάλωσε στα στάδια των Πυξ Λαξ. Οι Πυξ Λαξ φυσικά δεν γνώριζαν ότι ο Γιαννόπουλος είναι παιδεραστής… Γνώριζαν όμως (όπως κι εγώ η ίδια)… ότι ο Γιώργος ήταν μ*******! Δεν ήξερες τι γοργόνα θα κατέβει από το δωμάτιο του Γιώργου» αναφέρει και συνεχίζει: «Ο Γιώργος δεν είχε ούτε κρίση ούτε κριτήριο στις γυναίκες. Κοντές, ψηλές, χοντρές, λιγνές, νέες, γριές, όμορφες, άσχημες… τα πάντα! Ο Γιώργος ήταν ένας 60άρης μ***** που πίσω από το brandname “drummer των Πυξ” ήθελε να π*****.

Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν για παιδεραστία… Δεν το φαντάζονταν καν και κουβαλούσαν τα παιδιά μαζί σε αρκετούς προορισμούς! Ξέρω πολύ καλά τι πάθαμε… τι σκεφτήκαμε… και πώς γλίτώσαν(μ)ε όλοι το εγκεφαλικό της είδησης. Επιτρέψτε μου να ξέρω πολύ καλά… εκείνη την περίοδο τι ήξεραν και τι δεν ήξεραν οι Πυξ Λαξ. Το θέμα είναι… θα έπρεπε να υποψιαστούν; Οι Πυξ Λαξ βαριούνται (ο ψηλός μετά τα lives κοιμάται και ο Μπάμπης τρώει κι αράζει στην ΤV στο δωμάτιό του). Μέχρι κι εγώ η ίδια, οπότε βρισκόμουν μαζί τους, δεν έριχνα δεύτερη ματιά στο τι κάνει ο Γιώργος, γιατί ο Γιώργος έκανε πάντα το ίδιο! Δεν έπιασα ποτέ τη γυναίκα του να της πω “ο άντρας σου κοιμάται με ό,τι κινείται” γιατί πολύ απλά δεν γνώρισα τη γυναίκα του! Δεν έχω ιδέα για τη ζωή του Γιώργου και έκανα ανέμελη παρέλαση στους πρωινούς μπουφέδες την παιδική κολεξιόν της αλουέτ και την Ιόλη με κοτσίδια!

Οι Πυξ Λαξ είναι ο Φίλιππος και ο Μπάμπης. Υστερα ήρθε ο Μάνος και συμπληρώθηκε η μαγική τριάδα… Οταν το μαγαζί γίνεται στάδιο… Οταν οι δεκάδες θαυμαστές γίνονται εκατοντάδες χιλιάδες… Παύεις να είσαι μπάντα! Γίνεσαι μια καλοκουρδισμένη μηχανή… που πρέπει να αποδώσει! Με τους Πυξ Λαξ έχουν παίξει πολλοί μουσικοί… ορισμένοι για πολλά χρόνια… άλλοι λιγότερα… Ο Γιώργος ήταν τα πρώτα χρόνια της μπάντας… ήταν 60 χρόνων (τους περνά σχεδόν μια 20ετία), δεν είχε φράγκα… κι έτσι τον πήραν στην πρώτη “τελευταία συναυλία”… στην επόμενη “τελευταία συναυλία” έπαιζε άλλος… γιατί απλά ήθελαν άλλον! Οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης μεγάλωσαν και έγιναν βασιλιάδες! Μόνο που τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους… και το “παλάτι” κρίνεται κυρίως από τους “αυλικούς”. Στη ζωή πρέπει να εξετάζεται το λάθος, λέει ο Ελληνας φιλόσοφος Σωκράτης. Οι Πυξ Λαξ δεν το έκαναν…

Οι Πυξ Λαξ δεν το εξέτασαν… Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν ότι ο Γιώργος ήταν παιδεραστής. Οι Πυξ Λαξ ήξεραν ότι ο Γιώργος ήταν μ*****. Δυστυχώς μερικές φορές αυτή η γνώση επιβάλλεται να είναι αρκετή. Πυξ Λαξ ίσον γροθιά και λάκτισμα… Οταν πέφτουν μαζικά τα κλοτσομπούνια και η φάση γίνεται σαλούν… είναι λογικό να τις φας! Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει τη “μεγαλειότητά σας” είναι η “αιτία” που βρεθήκατε στη μέση του καβγά… #Μπάμπη #ψηλέ #staystrong».

Χθες, πάντως με δήλωσή του μέσω του ΑΝΤ1 το συγκρότημα Πυξ Λαξ ανέφερε ότι θα κινηθεί εναντίον όσων συνδέουν το όνομά του με όσα έκανε ο πρώην συνεργάτης τους, «από τους εκατοντάδες που είχαμε παρελθόν και έχουμε να τον δούμε ή να ακούσουμε νέα του εδώ και τέσσερα χρόνια».

«Όποιο μέσο ή άτομο έχει συνδέσει το όνομα του συγκροτήματός μας με τη συγκεκριμένη πράξη που έκανε ένας συνεργάτης μας από τους εκατοντάδες που είχαμε παρελθόν και έχουμε να τον δούμε ή να ακούσουμε νέα του εδώ και τέσσερα χρόνια έχει ήδη ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο μας και αν δεν επανορθώσει, θα κινηθούμε νομικά άμεσα γιατί η ανθρωποφαγία και ο παραλογισμός δεν μπορούν να θίγουν δουλειές χρόνων, επαγγελματικά, υπολήψεις και προσωπικότητες» υπογραμμίζουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Έφυγε πέντε μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της

Βαρύ πένθος έπεσε στην οικογένεια της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου με...

Πένθος για τον Ντέμη Νικολαϊδη – Πέθανε η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή μετά από...

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η αλλαγή στην εμφάνιση λόγω καρκίνου και η στήριξη του Ντέμη

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου πάλεψε γενναία με τον καρκίνο και...

Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου για τον καρκίνο: «Θα κερδίσω τη μάχη και για τους δυο»

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου στα περσινά της γενέθλια που έγινε 40 έγραφε πως θα νικήσει τον καρκίνο δίνοντας υπόσχεση στον πατέρα της.

«Ραγίζει καρδιές» η Ρία Δελούτση για τον αδικοχαμένο γιο της: «Καλή αιωνιότητα ψυχή μου. Δεν θ’ αργήσω»

Η Ρία Δελούτση έζησε μεγάλη επιτυχία παίζοντας στον ελληνικό...

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κουμπάρα με αρχαίο ελληνικό αέρα

Ένα ιδιαίτερο γεγονός βίωσε η δυναμική πρόεδρος της Φωνής...

Παραμυθένιος γάμος για τη Μαρία Θωμά και τον Ιαν Χολμς

Η Μαρία Θωμά παντρεύτηκε τον Ιαν Χολμς όπως σας...