Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Ενοχλημένος ο Πώρος on air με τον Λιάγκα: «Αυτές οι εκφράσεις που λες, το ξεκατίνιασμα…»

Μεγάλος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στη Φωτεινή Ψυχίδου και τον Σπύρο Πώρο μέσα από σχόλια στο facebook.

Γιατί ήρθε σε ρήξη το πρώην ζευγάρι; Αφορμή στάθηκε η καταγγελία για τον πρώην ντράμερ του συγκροτήματος «Πυξ Λαξ» για παιδοφιλία. Η δημοσιογράφος ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Μπάμπη Στόκα και έκανε μια ανάρτηση ξεμπροστιάζοντας τον ντράμερ καθώς γνώριζε τι έκανε.

Ο Σπύρος Πώρος ενοχλήθηκε με την ανάρτησή της και καβγάδισαν δημόσια. Ο φωτογράφος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» τη Πέμπτη και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Λιάγκα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Είπα στην Φωτεινή Ψυχίδου ότι η ανάρτησή της ήταν λάθος, εκείνη μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό της γιατί δεν είναι μέλος της μπάντας. Εγώ είπα ότι η μπάντα δεν θα έπρεπε να επιτεθεί στο κοινό όταν αυτό ζήτησε εξηγήσεις. Η ανακοίνωση ήταν άστοχη και πολύ κακή. Η Φωτεινή Ψυχίδου το έκανε από ανοησία και από δική της επιθυμία να δείξει ότι αυτή δεν γνώριζε και έβαλε και άλλους μέσα. Της τα είπα για να την προφυλάξω».

«Βγαίνετε και ξεκατινιάζεστε και οι δύο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με τον φωτογράφο να απαντάει: «Δεν ξεκατινιάζομαι, με συγχωρείς».

Με τον παρουσιαστή να συμπληρώνει: «Δεν ήταν ωραίες εκφράσεις αυτές. Δεν μου άρεσε εμένα».

Φανερά ενοχλημένος ο Σπύρος Πώρος απάντησε: «Με συγχωρείς. Αυτή είναι η δική σου άποψη, αν δεν σου αρέσει  Αυτές οι εκφράσεις που λες, το ξεκατίνιασμα είναι δική σου έκφραση».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».