Με αγωγή απαντά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στον Κουρή – «Αγαπώ τη Μαργαρίτα, να είναι καλά»

Ο Νίκος Κουρής μίλησε για την απόφαση του δικαστηρίου καθώς απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλε εναντίον η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ώστε να μη χρησιμοποιεί.


«Αυτή η απόφαση ήρθε να επιβεβαιώσει όσα γράφει ο Μίκης στη διαθήκη του για μένα. Ο Μίκης δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας. Όταν κάποιος επισκεπτόταν τον Μίκη στο σπίτι του και τύχαινε να είμαι κι εγώ μπροστά, ο ίδιος με σύστηνε ως Νίκο Θεοδωράκη. Δεν έχουμε μιλήσει με τη Μαργαρίτα, δεν έτυχε να μιλήσουμε. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουμε.

Επιθυμία του Μίκη ήταν ότι ήθελε να υπάρχει μία συνεργασία σε όλους τους τομείς, που αφορούν τη μουσική. Το αναφέρει και στη διαθήκη του και μάλιστα το επισημαίνει ειδικά στην οικογένεια. Οπότε πιστεύω ότι η απόφαση έρχεται να ενισχύσει τις επιθυμίες του Μίκη. Ο καθένας έχει χαράξει και έχει πάρει τον δρόμο του. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να διεκδικήσω μερίδιο της περιουσίας.

8102585

Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, θα έρθει η ώρα που θα έχουμε μονιάσει. Την αγαπώ τη Μαργαρίτα, να είναι καλά. Η Μαργαρίτα είναι καλός άνθρωπος κατά βάθος κι αν νιώσει αυτά που πρέπει, θα είναι μπροστά σε οποιονδήποτε πάει να με πειράξει», δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο