Η Αλεξάνδρου «την έκανε» από το Epsilon και πάει χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη

«Χυλόπιτα» στον Βρυώνη

Η Μαρία Αλεξάνδρου έριξε… πόρτα στον τηλεοπτικό σταθμό E του Φίλιππου Βρυώνη, όπου παρουσίαζε μέχρι πρότινος εκπομπή, και έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ξεκινώντας μαζί του συνεργασία στο κανάλι ΑΡΤ.

Μιλώντας στην «Espresso» γι’ αυτή την ξαφνική μετακίνησή της, η εκρηκτική τηλεπερσόνα ισχυρίζεται ότι το κλίμα ήταν βαρύ για την ίδια στο Ε, κατηγορεί στελέχη του σταθμού ότι δεν σέβονταν τα «θέλω» της και επενέβαιναν στις αποφάσεις της, ενώ υποστηρίζει πως η Γωγώ Γαρυφάλλου, με την οποία συνεργάζονταν στην εκπομπή του καναλιού, «έβγαλε νύχια» εναντίον της όταν έμαθε την απόφασή της να πάρει μετεγγραφή στο ΑΡΤ.

«Στην αρχή δεν υπήρχαν προβλήματα ούτε με την παραγωγή της εκπομπής ούτε με το κανάλι. Στην πορεία, όμως, το κλίμα βάρυνε χωρίς λόγο, γεγονός που με έβαλε σε υποψίες» λέει η ίδια και συνεχίζει: «Στελέχη της εκπομπής άρχισαν να επεμβαίνουν στις αποφάσεις και στα «θέλω» μου, να μη σέβονται τις επιθυμίες μου και να μη λαμβάνουν υπόψη τις συμβουλές που τους έδινα για να καλυτερέψουν τα πράγματα στην εκπομπή. Υπήρξε ένας έντονος τσακωμός και προσωπικά θεώρησα ανάρμοστη αυτή τη συμπεριφορά. Έτσι έριξα… αυλαία στη συνεργασία μου με το Ε, αποχωρώντας οικειοθελώς από το κανάλι».

Όσο για τη μέχρι πρότινος συμπαρουσιάστριά της Γωγώ Γαρυφάλλου, η Μαρία Αλεξάνδρου δηλώνει προβληματισμένη με τη στάση της. «Αρχικά είχε λίγο επιθετική συμπεριφορά απέναντί μου. Ίσως επειδή φαινόταν μινιόν δίπλα μου μπροστά στην κάμερα. Επειτα άλλαξε στάση και μου συμπεριφερόταν άψογα. Αυτό μέχρι που ανακοίνωσα ότι θα πάω σε άλλο κανάλι. Με το που έμαθε για το ΑΡΤ έβγαλε… νύχια. Είχαμε μια αντιπαράθεση μέσω μηνυμάτων. Και κάποια στελέχη του σταθμού και της παραγωγής, όμως, μου έστειλαν μηνύματα που ούτε να τα επαναλάβω δεν μπορώ».

Όπως αναφέρει η Μαρία Αλεξάνδρου, στο νέο της κανάλι, το ΑΡΤ, όπου θα αρχίσει να εργάζεται από την προσεχή Δευτέρα, θα παρουσιάζει μόνη της μια εκπομπή infotainment.
Η ίδια, μάλιστα, πόσταρε στα social media και μια φωτογραφία από τη χειραψία που αντάλλαξε με τον πρόεδρο του νέου της καναλιού Γιώργο Καρατζαφέρη από τη συνάντηση που είχαν, κατά την οποία επισφραγίστηκε και η επαγγελματική τους συμφωνία.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.