Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Το δελτίο του ΣΚΑΙ δεν «αγγίζει» τους τηλεθεατές

Συναγερμός στο Φάληρο και για τους «Αταίριαστους»

Το δυναμικό κοινό έχει γυρίσει την πλάτη στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης εμφανίζονται κολλημένα εδώ και καιρό στο 6% με 7%, ενώ η ειδησεογραφία είναι καυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απογοήτευση που επικρατεί στο Φάληρο για τα ποσοστά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία είναι μεγάλη!

Το τηλεβαρόμετρο δείχνει ότι το νεανικό κοινό δεν εμπιστεύεται τις αναλύσεις των δημοσιογράφων του καναλιού και δίνει προβάδισμα στο Open, το οποίο του έχει κλέψει τα πρωτεία με έναν μαραθώνιο ενημέρωσης. Τα ποσοστά που καταγράφει η Σία Κοσιώνη κινούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση κάτω από τον ανταγωνισμό στο δυναμικό κοινό, ενώ ακόμα και στο σύνολο συγκεντρώνει ένα 12%, με την όποια δυναμική των προηγούμενων ετών σε αντίστοιχες κρίσιμες ειδησεογραφικά περιστάσεις να αποτελεί παρελθόν.

Πέραν του lead in, δηλαδή της εκπομπής που δίνει σκυτάλη στις ειδήσεις -την τελευταία διετία συνιστά μόνιμο πονοκέφαλο για τους διοικούντες τον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου-, οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν πλέον ότι και το ίδιο το δελτίο αντιμετωπίζει προβλήματα στην ανάδειξη και στον σχολιασμό έκτακτων καταστάσεων και αυτή η αίσθηση αναμένεται να απασχολήσει εντόνως τα υψηλά κλιμάκια του καναλιού και, όπως λέγεται, και τον διευθυντή Ενημέρωσης Βασίλη Παπαδρόσο.

Την ίδια στιγμή, έντονο προβληματισμό είχε προκαλέσει και το γεγονός των χαμηλών πτήσεων που πραγματοποιούσαν οι «Αταίριαστοι» -στην ούτως ή άλλως προβληματική ζώνη της Ιωάννας Μαλέσκου-, μια και η εκπομπή των Χρήστου Κούτρα και Γιάννη Ντσούνου είχε επεκταθεί χρονικά για τις ανάγκες κάλυψης των δραματικών εξελίξεων στο Ουκρανικό και είχε αντικαταστήσει το «Love it». Παρεμπιπτόντως, αυτό το slot θα είναι το έτερο μεγάλο στοίχημα για τον Σκάι του χρόνου και, ως εκ τούτου, από τώρα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε μυστικές συσκέψεις και συζητήσεις για το ποιος παρουσιαστής θα το αναλάβει.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα