Γειτόνισσα του Δασκαλάκη «σπάει» τη σιωπή της: «Ο Μάνος μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες»

Μία γειτόνισσα του Μάνου Δασκαλάκη «έσπασε» τη σιωπή της στην εκπομπή «Το πρωινό» αποκαλύπτοντας πως εκείνος της έστελνε γυμνές φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: «Η ερωτική ζωή της Ρούλας ήταν αυξημένη πολύ. Ο Μάνος ήταν ένα παιδί, πώς να το πω, χαζό, μαμούχαλο»

«Εγώ με τη μαμά του μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019 νομίζω, πριν πεθάνει η Μαλένα. Έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης. Μιλάγαμε στο Facebook.

Διαβάστε επίσης: Σφίγγει ο κλοιός για τη Ρούλα – Καταθέτουν για τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας η Πισπιρίγκου, η αδελφή της και ο Μάνος

Όχι με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μετά, της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί. Μου έστελνε κάτι φωτογραφίες. Πήγε να μου την πέσει  σε μένα που εγώ μεγάλωσα με τη μαμά του. Δηλαδή να έρχεται στο σπίτι και μου έστελνε και κάτι φωτογραφίες αισχρές, τις έσβηνα κατευθείαν. Του ‘στειλα ένα μήνυμα και του λέω “Άμα σε δω και πουθενά στο δρόμο θα σε φτύσω ρε Μάνο, δεν το περίμενα από σένα”.

Ξέρει τα αδέρφια μου, ξέρει όλη την οικογένειά μου ρε συ και να μου κάνει αυτά τα πράγματα; Ντροπή δηλαδή, με έκανε να ντραπώ κι εγώ. Όταν πήγαινε ταξίδι στην Αθήνα που ήταν οδηγός μου τα έστελνε. “Χίλια συγγνώμη” κι αυτά, να μου ζητάει… Μου λέει θα πάμε στο νεκροταφείο; Θα πάμε του λέω αλλά εμένα τέτοιες φωτογραφίες δεν θα μου ξαναστείλεις, σε παρακαλώ πολύ. Και πήγαμε την άλλη μέρα γιατί είχα πάρει δύο κεράκια των παιδιών και λέω θα πάμε πάνω να μου δείξεις που είναι το μνήμα των παιδιών. Και μου λέει εντάξει. Κιχ δεν έβγαλε την άλλη μέρα στο μνήμα. Πάντα μου έστελνε το βράδυ μηνύματα».

Διαβάστε επίσης: H μάνα και η αδερφή της Πισπιρίγκου πέταξαν τα κουκλάκια του κόσμου από τους τάφους των παιδιών

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=nAgs6dHNPIQ&feature=emb_title

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.