Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

«Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά εποχής του MEGA

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα σειρά του MEGA «Οι...

Το σχόλιο του Φωτίδη για την εμπλοκή της Μαίρης Μπάρκουλη στην εκταφή του Στάθη Ψάλτη

Ο Χρήστος Φωτίδης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων σχολίασε την στάση της Μαίρης Μπάρκουλη στην εκταφή του Στάθη Ψάλτη.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα τραγικό γεγονός που το έμαθα από την κυρία Μαίρη Μπάρκουλη. Δεν ξέρω πόσο φίλη ή πόσο αρμόδια ήταν για να χειριστεί ένα τέτοιο θέμα του Στάθη… Λέει… δεν έβρισκαν την κόρη. Έχω έχω της κόρης του το κινητό. Δεν μου είπε κανείς.

Λένε ότι έψαχνε ο δήμαρχος. Πού έψαχνε ο δήμαρχος;… Δεν έπρεπε να απευθυνθεί στο ΣΕΗ που ο Στάθης ήταν χρόνια μέλος και να πει ότι δεν βρίσκουν κάποιον από την πλευρά του Στάθη, να ενεργήσει το σωματείο;».

Διαβάστε επίσης: Ξεσπάει η κόρη του Στάθη Ψάλτη: «∆εν με ενημέρωσε κανείς για την εκταφή»




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.