Μέμος Μπεγνής – Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ζευγάρι στη θεατρική σκηνή

Ζευγάρι στο σανίδι θα γίνουν ο Μέμος Μπεγνής και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος με τις σκηνοθετικές… ευλογίες του Πέτρου Ζούλια.

Οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στο έργο «Bent» του Μάρτιν Σέρμαν, που θα παρουσιαστεί στη σκηνή του θεάτρου Χώρα τη νέα χειμερινή σεζόν. Η ιστορία αναφέρεται στις διώξεις των ομοφυλοφίλων στη ναζιστική Γερμανία, μετά την αιματηρή Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών (1934), όπου ο Χίτλερ άρχισε την καταδίωξή τους, και αφηγείται την ερωτική ιστορία ανάμεσα στον Μαξ και τον Χορστ, δύο έγκλειστους ομοφυλοφίλους στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Νταχάου.

Η παράσταση ανέβηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα με τον Γιάννη Φέρτη και τον Πέτρο Φυσσούν στους κεντρικούς ρόλους. 0027_memos_mpegnis_2102018Το 1995 παρουσιάστηκε ξανά με τον Σταύρο Ζαλμά και τον Σπύρο Σπαντίδα, ενώ το 2002 έκανε ξανά αίσθηση με τον Απόστολο Γκλέτσο και τον Κώστα Κοντογιάννη.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...