Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Τα παιχνίδια της ζωής με τα όργανα της 21χρονης Έμμας

Η άτυχη 21χρονη, η Αναστασία με την κυστική ίνωση και η διπλανή της στο νοσοκομείο

Ορισμένες φορές συμβαίνουν πράγματα που προκαλούν δέος και ούτε ο ίδιος ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να εξηγήσει. Eνα τέτοιο γεγονός συνέβη στην περίπτωση της Αναστασίας Τασούλα, που αποκάλυψε τον τρόπο που η 21χρονη Eμμα αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της, αλλά και τη σχέση που είχε με τη λήπτρια της καρδιάς της φοιτήτριας.

Η Αναστασία Τασούλα είναι η γυναίκα που πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωνε ότι έγινε η πρώτη ασθενής με κυστική ίνωση που κατάφερε να βγει από το νοσοκομείο και προχθές επανήλθε με μία νέα ανάρτηση, αυτή τη φορά σχετική με την αδικοχαμένη κοπέλα, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Η γυναίκα είχε μείνει 2,5 μήνες στο ΜΕΘ λόγω της κυστικής ίνωσης. Eγινε η πρώτη ασθενής της νόσου που ξύπνησε από την καταστολή και βγήκε από το νοσοκομείο χάρη σε μεταμόσχευση πνευμόνων. Τότε, η ανάρτησή της είχε συγκλονίσει. Εκείνη την ανάρτηση είχε διαβάσει και η Eμμα, η οποία γνωστοποίησε στους δικούς της ότι, αν πάθει κάτι, θα ήθελε να δωρίσει τα όργανά της.

Ωστόσο, η Αναστασία Τασούλα έκανε μία ακόμη μεγαλύτερη αποκάλυψη, που πραγματικά συγκλονίζει. Η 40χρονη στην οποία έγινε η μεταμόσχευση της καρδιάς της φοιτήτριας και της δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή ήταν η γυναίκα που βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο από εκείνη. Μάλιστα, η Αναστασία Τασούλα τής έδινε κουράγιο και της έλεγε πως σύντομα θα έπαιρνε στην αγκαλιά της το παιδί της.

«Η στιγμή που μπαίνει ο γιατρός στο δωμάτιό σου ή χτυπάει το τηλέφωνο για να σου πουν ότι βρέθηκε μόσχευμα και ότι πας χειρουργείο, είναι ίσως η καλύτερη της ζωής σου μέχρι τότε. Κάτι αντίστροφο συμβαίνει από την άλλη πλευρά, που υπάρχει μια οικογένεια και πολλοί φίλοι που έχασαν το αγαπημένο τους πρόσωπο. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις αντιθέσεις της ζωής. Δεν φτάνουν όλες οι αγκαλιές του κόσμου για να καλύψουν το κενό. Στην περίπτωση της Εμμας, σήμερα το πρωί έλαβα ένα μήνυμα από κάποιον υπέροχο άνθρωπο, που μου έλεγε ακριβώς αυτό: “Να ξέρεις, η Εμμα δήλωσε ότι θέλει να δοθούν τα όργανά της σε περίπτωση θανάτου επειδή είχε δει το post σου. Σε ανύποπτο χρόνο, που τελικά είχε πολύ νόημα”. Να πω ότι στέλνω όλη μου την αγάπη, τη ζωή και τη δύναμη στη μαμά, τον μπαμπά, τα αδέρφια της; Θα είναι λίγο» ανέφερε αρχικά σε ανάρτησή της η Αναστασία Τασούλα και συνέχισε:

«Σε μια παράλληλη πραγματικότητα, στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που ήμουν στο Ωνάσειο, μια υπέροχη γυναίκα και μητέρα, συνδεδεμένη σε δύο μηχανήματα υποστήριξης καρδιάς, περίμενε για το θαύμα της δεύτερης ευκαιρίας στη ζωή. Και σε κάθε μας συνομιλία, συνάντηση και βλέμμα τής έλεγα με σιγουριά ότι θα την έχει, ότι θα ξαναδεί την οικογένειά της και θα ξανααγκαλιάσει τον μικρό της. Ακόμα και αν δεν μπορούσα να της το δώσω. Και σήμερα, την απέκτησε. Σήμερα, μέσα από τον υπερ-άδικο θάνατο της Εμμας, της δόθηκε ζωή και μαζί σε 4, 5, 6 ανθρώπους. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε, όλοι όσοι ζούμε μέσα από έναν θάνατο, είναι ότι τα παιδιά σας, τα αδέρφια σας, οι γονείς σας ή οι φίλοι σας συνεχίζουν να ζούνε μέσα μας και κάθε στιγμή ζούμε για όσα δεν κατάφεραν να ζήσουν. Και ένα ευχαριστώ που δεν φτάνουν οι λέξεις να καλύψουν. Ευγνωμοσύνη!»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.