Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

LIVE στο «DOORS Live Art»

Ο επιδραστικός performer Constadinos Papadakis συναντά τον κορυφαίο συνθέτη και μαέστρο Δημήτρη Χάρμα στο απόλυτο live clubbing event, στη σκηνή του DOORS Live Art, απόψε Παρασκευή.

«Πάμε μια βόλτα;» με τη Λυμπεράκη

Μια νέα εκπομπή, αφιερωμένη στους ανθρώπους και στις ιστορίες τους, έρχεται στο πρόγραμμα του Mega.

Τραγωδία με αποδείξεις – Restart στις έρευνες για τη φονική έκρηξη στο...

Επειτα από μία ολόκληρη εβδομάδα παύσης, κατά την οποία...

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Αποκάλυψη δικηγόρου Φιλιππίδη: «Να σας πω και κάτι που δεν έβγαινε προς τα έξω κατά τη διάρκεια της δίκης»

Όσα αποκάλυψε για την καταγγέλουσα που κατηγορούσε τον ηθοποιό για βιασμό

Αθώος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης για την κατηγορία του βιασμού, ωστόσο κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τις δυο απόπειρες βιασμού και του επιβλήθη ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Μία εκ των δικηγόρων του, Κική Πακιρτζίδου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την απόφαση του δικαστηρίου

«Το ένταλμα το οποίο εξεδόθη μετά την απολογία του στην κυρία ανακρίτρια μνημονεύει ρητά ότι μία από τις τρεις πράξεις και συγκεκριμένα αυτή του βιασμού κατ’ εξακολούθηση είναι αυτή που έχει το ανώτατο όριο των 15 ετών καθείρξεως και ήταν αυτή η πράξη η οποία άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα για τη φυλακή για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Δέχθηκε το δικαστήριο ότι όλη αυτή η καταγγελία της πρώτης καταγγέλλουσας η οποία κυκλοφορεί παντού με τα αρχικά της Α.Μ,  ήταν μία σκευωρία, ένα ψέμα, μια κατασκευή που θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι υποστηρίχθηκε εντός πολλών εισαγωγικών από μια πλειάδα μαρτύρων οι οποίοι ήρθαν στο δικαστήριο και αναφέρθηκαν σε ψευδή γεγονότα για τα οποία βέβαια ανοίγει την πόρτα μετά και την έκδοση της συγκεκριμένης αποφάσεως.

Να σας πω και κάτι που δεν έβγαινε προς τα έξω κατά τη διάρκεια της δίκης η συγκεκριμένη γυναίκα κατέθεσε σε έξι συνεδριάσεις και είπε ανυπόστατα πράγματα, ψευδή πράγματα που δεν έλαβαν ποτέ χώρα. Σε κάποια στιγμή επειδή πλέον η λογική απουσίαζε από το αφήγημα αυτό, όχι απλώς το ψεύδος κυριαρχούσε, η λογική δεν υπήρχε.

Ζήτησα από τον συνάδελφό μου τον κύριο Μίντζια να παραιτηθεί από την πολιτική αγωγή σε μια προσπάθεια να σώσει την εντολέα του αλλά πιστεύω νομικά και τη παρουσία τη δική του. Ξέσπασε μεγάλη αναταραχή στο ακροατήριο, διέκοψε το δικαστήριο, κατηγορήθηκα ότι προσβάλλω την πολιτική αγωγή για να ‘ρθει στην αγόρευσή του ο κύριος Μίντζιας και να πει στο δικαστήριο: “Αν έχετε αμφιβολίες και για τους δύο βιασμούς, για τον ένα κρατήστε αμφιβολίες, καταδικάστε τον κατηγορούμενο για έναν βιασμό”. Τελικά  το δικαστήριο κήρυξε αθώο».

Όσο για το αθώος λόγω αμφιβολιών ξεκαθάρισε: «Να διευκρινίσω τι σημαίνουν οι αμφιβολίες. Η εισαγγελέας είπε στην αγόρευσή της ότι είπε τόσο διαφορετικά πράγματα, τόσες εκδοχές που είπε η εισαγγελέας: “τι να διαλέξω κυρία Α.Μ από όλα αυτά τα οποία λέτε; την πρώτη εκδοχή στο ΣΕΗ που δεν μιλάτε για βιασμό; Τη δεύτερη εκδοχή στον εισαγγελέα που δεν μιλάτε για βιασμό;

Την τρίτη εκδοχή στην ανακρίτρια; Την τέταρτη, Πέμπτη, έκτη εκδοχή σχετικά με αυτά τα οποία είπατε στο ακροατήριο; Κυρία καταγγέλλουσα δεν μπορώ να σας αξιολογήσω και να δεχτώ κάποια από τις θέσεις αυτές δεν είναι μια θέση σας είναι πάρα πολλές οι θέσεις σας και είναι κάθε φορά διαφορετικές, αυτή ήταν η αμφιβολία”».




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα