Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αποκάλυψη δικηγόρου Φιλιππίδη: «Να σας πω και κάτι που δεν έβγαινε προς τα έξω κατά τη διάρκεια της δίκης»

Όσα αποκάλυψε για την καταγγέλουσα που κατηγορούσε τον ηθοποιό για βιασμό

Αθώος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης για την κατηγορία του βιασμού, ωστόσο κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τις δυο απόπειρες βιασμού και του επιβλήθη ποινή κάθειρξης 8 ετών.

dikigoros filippidi1681

Μία εκ των δικηγόρων του, Κική Πακιρτζίδου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την απόφαση του δικαστηρίου

«Το ένταλμα το οποίο εξεδόθη μετά την απολογία του στην κυρία ανακρίτρια μνημονεύει ρητά ότι μία από τις τρεις πράξεις και συγκεκριμένα αυτή του βιασμού κατ’ εξακολούθηση είναι αυτή που έχει το ανώτατο όριο των 15 ετών καθείρξεως και ήταν αυτή η πράξη η οποία άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα για τη φυλακή για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

4517 PETROS FILIPIDIS 11102022 Δέχθηκε το δικαστήριο ότι όλη αυτή η καταγγελία της πρώτης καταγγέλλουσας η οποία κυκλοφορεί παντού με τα αρχικά της Α.Μ,  ήταν μία σκευωρία, ένα ψέμα, μια κατασκευή που θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι υποστηρίχθηκε εντός πολλών εισαγωγικών από μια πλειάδα μαρτύρων οι οποίοι ήρθαν στο δικαστήριο και αναφέρθηκαν σε ψευδή γεγονότα για τα οποία βέβαια ανοίγει την πόρτα μετά και την έκδοση της συγκεκριμένης αποφάσεως.

dikigoros filippidi1685Να σας πω και κάτι που δεν έβγαινε προς τα έξω κατά τη διάρκεια της δίκης η συγκεκριμένη γυναίκα κατέθεσε σε έξι συνεδριάσεις και είπε ανυπόστατα πράγματα, ψευδή πράγματα που δεν έλαβαν ποτέ χώρα. Σε κάποια στιγμή επειδή πλέον η λογική απουσίαζε από το αφήγημα αυτό, όχι απλώς το ψεύδος κυριαρχούσε, η λογική δεν υπήρχε.

petros filippidis853Ζήτησα από τον συνάδελφό μου τον κύριο Μίντζια να παραιτηθεί από την πολιτική αγωγή σε μια προσπάθεια να σώσει την εντολέα του αλλά πιστεύω νομικά και τη παρουσία τη δική του. Ξέσπασε μεγάλη αναταραχή στο ακροατήριο, διέκοψε το δικαστήριο, κατηγορήθηκα ότι προσβάλλω την πολιτική αγωγή για να ‘ρθει στην αγόρευσή του ο κύριος Μίντζιας και να πει στο δικαστήριο: “Αν έχετε αμφιβολίες και για τους δύο βιασμούς, για τον ένα κρατήστε αμφιβολίες, καταδικάστε τον κατηγορούμενο για έναν βιασμό”. Τελικά  το δικαστήριο κήρυξε αθώο».

dikigoros filippidi1677

Όσο για το αθώος λόγω αμφιβολιών ξεκαθάρισε: «Να διευκρινίσω τι σημαίνουν οι αμφιβολίες. Η εισαγγελέας είπε στην αγόρευσή της ότι είπε τόσο διαφορετικά πράγματα, τόσες εκδοχές που είπε η εισαγγελέας: “τι να διαλέξω κυρία Α.Μ από όλα αυτά τα οποία λέτε; την πρώτη εκδοχή στο ΣΕΗ που δεν μιλάτε για βιασμό; Τη δεύτερη εκδοχή στον εισαγγελέα που δεν μιλάτε για βιασμό;

IMG 2064Την τρίτη εκδοχή στην ανακρίτρια; Την τέταρτη, Πέμπτη, έκτη εκδοχή σχετικά με αυτά τα οποία είπατε στο ακροατήριο; Κυρία καταγγέλλουσα δεν μπορώ να σας αξιολογήσω και να δεχτώ κάποια από τις θέσεις αυτές δεν είναι μια θέση σας είναι πάρα πολλές οι θέσεις σας και είναι κάθε φορά διαφορετικές, αυτή ήταν η αμφιβολία”».




{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...