Κατιάνα Μπαλανίκα: «Τις ατάκες της Σάσας δεν θα της έλεγε εύκολα μια γυναίκα»

«Χρησιμοποίησα τον τρόπο που αντιμετώπιζαν τα πράγματα οι γκέι φίλοι μου, για να μπορέσω να αποτυπώσω το ρόλο της Σάσας»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα λατρεύτηκε μέσα από το ρόλο της Σάσας στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα». Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη σειρά αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά.


«Το σενάριο του Ντόλτσε Βίτα ήταν πάρα πολύ ωραίο. Μέχρι και σήμερα γνωρίζουν τη Σάσα και τα πιο μικρά παιδιά. Με ρώτησε μια κυρία, γιατί άλλαξα τα κόκκινα μαλλιά, που ήταν τόσο ωραία και όταν της απάντησα ότι είναι περούκα, μου είπε “α γι’ αυτό ήταν τόσο χάλια”.


Χρησιμοποίησα τον τρόπο που αντιμετώπιζαν τα πράγματα οι γκέι φίλοι μου, για να μπορέσω να αποτυπώσω τον ρόλο της Σάσας. Τις ατάκες της Σάσας δεν θα της έλεγε εύκολα μια γυναίκα.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου είχε πει να κάνω φλερτ στον Ευθυμιάδη. Του απάντησα ότι αν η Σάσα το κάνει αυτό, θα πρέπει να φύγει από τη σειρά.


Στα γυρίσματα της σειράς έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου. Μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου στο τηλέφωνο, όταν με πήραν να μου το πουν. Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου έδωσε αρκετές μέρες από το γύρισμα για να αντέξω τον θάνατο της μητέρας μου και ήρθε και στην κηδεία».




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου