Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

«Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά εποχής του MEGA

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα σειρά του MEGA «Οι...

Η γυναίκα του Οζι Οζμπορν πάει για δήμαρχος

Ετοιμη να κατέβει στην πολιτική νιώθει η σύζυγος του Οζι Οζμπορν, Σάρον, η οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να διεκδικήσει τη θέση της δημάρχου στη γενέτειρα του εκλιπόντος σταρ της heavy metal μουσικής, Μπέρμιγχαμ.

«Το σόι σου»: Ο Βαγγελάκης δοκιμάζει τη χορτοφαγία και ο Χαμπέας τρώει...

Απίστευτες καταστάσεις απόψε στο «Σόι σου»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξαναμπαίνει στο πλατό μετά την απώλεια της μητέρας του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια παύση στα γυρίσματα των εκπομπών του λόγω της απώλειας της μητέρας του. Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση για την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».

«Ξηλώματα» λόγω του «J2US»

Επιπλήξεις, απολύσεις, παραιτήσεις

Επιπλήξεις, απολύσεις, παραιτήσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha για τον τρόπο που καλύφτηκε από την εκπομπή το βίντεο για την πρεμιέρα του «J2US».

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου, που κάλυπτε το ρεπορτάζ για το «J2US» στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, απολύθηκε, καθώς δεν άρεσε στους ιθύνοντες της εταιρίας παραγωγής Barking Well Media το βίντεο για το μουσικό σόου μετά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στον Alpha.

Την ευθύνη ωστόσο του συγκεκριμένου βίντεο ανέλαβε -αμέσως- η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» Κατερίνα Πόθα, η οποία έχει και τον τελικό έλεγχο όσων βγαίνουν στον αέρα. Η παραίτησή της έγινε δεκτή. Ωστόσο, θα παραμείνει στο πόστο της μέχρις ότου βρεθεί αντικαταστάτης για τη συγκεκριμένη θέση. Η Κατερίνα Πόθα όμως δεν θα απολυθεί από την Barking Well, αλλά θα απορροφηθεί σε κάποια άλλη εκπομπή της εταιρίας παραγωγής.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, σύσταση δέχτηκε και ο Θέμης Μάλλης, project manager της Barking Well, που έχει τον τελικό έλεγχο όσων βγαίνουν προς τα έξω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.