Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά Αρναούτογλου – Μενεγάκη: «Λυπάμαι που δεν πήρα την άδειά τους»

«Το να βγαίνω μισή ώρα και να κρίνω πόσο λάθος είναι το θέμα αλλά το σχολιάζω; Με τη δική μου λογική δεν το καταλαβαίνω»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά της Ελένης Μενεγάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την κόντρα των Χρηστίδου – Μαραντίνη μετά τη συνέντευξη του τραγουδιστή στο «Πρωινό».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ελένη Μενεγάκη σχολίασαν τη συνέντευξη πετώντας «βέλη» στον Γιώργο Λιάγκα που μπήκε στη διαδικασία να κάνει αυτή τη συνέντευξη. «Δημιουργείται ένα παράδοξο δημοσιογραφικό και θα τοποθετώ αφού δείτε όσα είπαν», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Πρώτον οφείλω μια απάντηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Να ξεκαθαρίσω κάτι Γρηγόρη, πριν από τρεις – τέσσερις ημέρες η Φωτεινή δεν το είχαμε συζητήσει ανέφερε βάση ρεπορτάζ πως ο Μαραντίνης έχασε την επιμέλεια των παιδιών. Ο Θοδωρής ενοχλήθηκε από το ρεπορτάζ και του είπα αν θέλει να έρθει να μιλήσει. Για πρώτη φορά θα πω πως πήρα και ενημέρωσα τη Σίσσυ ότι θα έχω καλεσμένο τον Θοδωρή.

Ήρθε για να μιλήσει για το θέμα αυτό ο Θοδωρής δεν ήρθε για άλλο λόγο και μίλησε γι’αυτό. Να μου πει ο Γρηγόρης αν πήρε το μέρος του ενός ή του άλλου, ή προσπάθησα να εκθέσω κάτι; Ενημέρωσα και τους δύο και κράτησα ίσες αποστάσεις και δεν πίεσα τον Θοδωρή να πει κάτι που δεν ήθελε. Λυπάμαι που δεν πήρα την άδεια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να πάρω τη συνέντευξη».

Μετά την απάντηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε και στην Ελένη Μενεγάκη. «Αυτά τα είπε η Ελένη. Το θέμα απασχόλησε την εκπομπή της για αρκετή ώρα προβάλλοντας απόσπασμα από τη συνέντευξη. Νομίζω ότι η Ελένη Μενεγάκη, η εμπειρότερη όλων μας δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που θα της πει τι να κάνει, την υποχρέωσε κανείς να ασχοληθεί με το θέμα; Το να βγαίνω μισή ώρα και να κρίνω πόσο λάθος είναι το θέμα αλλά το σχολιάζω; Με τη δική μου λογική δεν το καταλαβαίνω».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα