Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βίκυ Κουλιανού και Ελένη Πετρουλάκη βάζουν κάτω εικοσάρες

Πενηνταφεύγα και κορμάρες

Τι αν έχουν περάσει τα πενήντα! Η Ελένη Πετρουλάκη και η Βίκυ Κουλιανού βάζουν τα γυαλιά στις εικοσάρες με τις κορμάρες τους!

Η «εθνική μας γυμνάστρια», όπως την αποκαλούν πολλοί, βρίσκεται στη γενέτειρά της, την Κρήτη, κάνοντας διακοπές με την οικογένειά της. Από εκεί πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από water sport που έκανε με τις τρεις έφηβες κόρες της.

Η Ελένη Πετρουλάκη με τις κόρες της

Στα «κλικ» η γυμνάστρια, η οποία δεν παραμελεί ποτέ την καθημερινή της προπόνηση και είναι ιδιαίτερα προσεκτική και στο κομμάτι της διατροφής της, κερδίζει τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της. «Με κόρες στην εφηβεία τραβάω κουπί έτσι και αλλιώς» έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Ελένη.

Οσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, η ίδια επεσήμανε σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από μερικούς μήνες: «Σαν γυναίκα με ενδιαφέρει να είμαι καλά εγώ με τον εαυτό μου. Ακόμα και μέσα στο σπίτι, θέλω να νιώθω εγώ καλά. Δε το κάνω για να με δουν οι άλλοι. Το κάνω για μένα πάνω από όλα… Σε λίγο θα γίνω 52, έχω κάνει τέσσερα παιδιά, είμαι στην εμμηνόπαυση. Δεν είμαι 20 ετών. Το να διατηρείσαι στο πέρασμα του χρόνου και να είσαι καλή για την ηλικία σου, αυτό είναι το σημαντικό και δεν γίνεται ουρανοκατέβατα»!

Η Βίκυ Κουλιανού στην Σαντορίνη

Από την άλλη, το «Ηφαίστειο» Κουλιανού στη Σαντορίνη «βράζει» στους… 56 βαθμούς. Οσα δηλαδή και τα χρόνια της αειθαλούς ηθοποιού και μοντέλου! Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, το οποίο πλέον μετρά πάνω από 85.000 ακολούθους, η Βίκυ Κουλιανού ανέβασε μερικά στιγμιότυπά της με μαγιό.

Η Βίκυ Κουλιανού αφήνεται στα… χάδια του ήλιου σε ξενοδοχείο της Σαντορίνης

Φορώντας μαύρο μπικίνι με αλυσίδες, η άλλοτε «βασίλισσα της πασαρέλας» ποζάρει ξαπλωμένη σε μια πισίνα, με φόντο τη θέα του νησιού από το ξενοδοχείο όπου πιθανότατα διαμένει, και στη συνέχεια μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους της. Φυσικά τα σχόλια για το «θανατηφόρο» κορμί της έπεσαν… βροχή!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα