Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

«Πάμε μια βόλτα;» με τη Λυμπεράκη

Μια νέα εκπομπή, αφιερωμένη στους ανθρώπους και στις ιστορίες τους, έρχεται στο πρόγραμμα του Mega.

Τραγωδία με αποδείξεις – Restart στις έρευνες για τη φονική έκρηξη στο...

Επειτα από μία ολόκληρη εβδομάδα παύσης, κατά την οποία...

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Ο διάσημος κομμωτής Απόλλων Βικτωράτος γιόρτασε με τον σύζυγό του Dr. David Gifford τα γενέθλια της κόρης του

«Προχώ» party στην Αθήνα

Ηταν ένα από τα πιο χαρούμενα και προχωρημένα πάρτι που δόθηκαν στην κοσμική Αθήνα τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, δεν ήταν πριβέ, αλλά στη δημοσιότητα δόθηκαν και φωτογραφικά ενσταντανέ, αποδεικνύοντας περίτρανα τη μοναδική ατμόσφαιρα αγάπης, αρμονίας και έρωτα της βραδιάς.

Οικοδεσπότης ήταν ο διάσημος Ελληνας hair stylist και makeup artist του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης Απόλλων Βικτωράτος, που ήρθε για λίγες μέρες στην Αθήνα με τον σύζυγό του Dr. David Gifford προκειμένου να δεξιωθούν Ελληνες και ξένους φίλους τους σε ένα ευρηματικό και εντυπωσιακό dinner party για την αποφοίτηση και τα γενέθλια της κόρης του Ηώς.

Η Ηώ Βικτωράτου με τον σύντροφό της Tobias Kraff

Η Ηώ Βικτωράτου, κόρη του Απόλλωνα Βικτωράτου από τον πρώτο του γάμο με γνωστή Αθηναία, που μόλις έκλεισε τα 24, ολοκλήρωσε με άριστα το Μάστερ της στην Αρχαιολογία και προχωρά για το διδακτορικό της. Η εορτάζουσα, στο πλευρό του πατέρα της και της μητέρας της, αλλά και του συντρόφου της Tobias Kraff και του συζύγου του πατέρα της, έλαμπε από ευτυχία. Χαρίσματα ευγένειας, δύναμης και ειλικρίνειας που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα της, που εδώ και χρόνια πορεύεται στη ζωή με τον σύντροφό του Dr. David Gifford, με πραγματική και σπάνια αμοιβαία κατανόηση, αρμονία και αγάπη.

Η art deco αίθουσα του Green Park στολίστηκε με εντυπωσιακά λουλούδια, κεριά, μπαλόνια και ειδικούς φωτισμούς. Οι καλεσμένοι του διάσημου κομμωτή και πρώτα και πάνω απ’ όλα περήφανου πατέρα ήταν ένα πολύχρωμο λεύκωμα διαφορετικών εθνικοτήτων, με τους Ελληνες φίλους να κρατούν τα σκήπτρα στο κέφι και τον χορό μέχρι πρωίας. Ιδιαίτερα εντυπωσίασαν οι πολύ αγαπημένες του φίλες και πελάτισσες Μάιρα Βαγιωνή-Στασινοπούλου, Ερη Μινέττα, Μέτα Αποστολοπούλου, Αρετή Στασινοπούλου, Ελένη Κασσιώτη, Βίκυ Παλαιολόγου.

Με έδρα το Λονδίνο

Το salon de coiffure με την ονομασία Davictor, στο νούμερο 18 της Britten Street, στην καρδιά του Νάιτσμπριτζ, αποτελεί εδώ και χρόνια το στρατηγείο του διάσημου hairstylist, που ομορφαίνει με τα ψαλίδια και τα πινέλα του τους ακόμα πιο διάσημους πελάτες του από όλο τον κόσμο, όπως τον Ελτον Τζον και τον συζύγό του Ντέιβιντ Φέρνις, την πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό, την Ντάρια Ζούκοβα-Νιάρχου, τη Μέριλ Στριπ, τον Μίκι Ρουρκ, τη σύζυγο του εμίρη του Κατάρ και πολλές ακόμα γαλαζοαίματες κυρίες της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.

Ο Απόστολος Βικτωράτος με τον Dr. David Gifford

Παλιές κομψές Αθηναίες, με πρώτη τη Μάιρα Βαγιωνή που τον λατρεύει, δεν τον αλλάζουν με τίποτα. Ο Απόλλων ξεκίνησε άλλωστε την καριέρα του στον χώρο της κομμωτικής και του make up από την Αθήνα, από το κομμωτήριο που είχε ανοίξει στη Φιλοθέη. Η γνωριμία του ωστόσο με τον σύντροφο του Ελτον Τζον, Ντέιβιντ Φέρνις, στη Μύκονο θα σταθεί καθοριστική για την επαγγελματική του πορεία, καθώς ήταν ο άνθρωπος που κατάλαβε το μεγάλο του ταλέντο και τον ώθησε να κατακτήσει τη γηραιά Αλβιώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...