Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025

Το «ανάκτορο» της «θνητής» πριγκίπισσας πέρασε σε ελληνικά χέρια

Σε ελληνικά χέρια πέρασαν οι τέσσερις από τις εφτά...

Γιώργος Σαμπάνης – Νίκος Μακρόπουλος: Μαζί στο στούντιο πριν τη συνύπαρξή τους...

Λίγο πριν ξεκινήσουν τις πρόβες για τον Βοτανικό, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκαν σε στούντιο ηχογράφησης.

Γοητευμένος ο Κούλλης Νικολάου με την Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Αντε και στη “Γη της ελιάς”» ευχήθηκαν με χιούμορ...

Πού και πότε θα εμφανίζονται μαζί Παπαρίζου και Ζαχαράτος

Ενα πάντρεμα ξεχωριστό, πρωτότυπο θα γίνει στην πίστα του NOX, που για πρώτη φορά υποδέχεται καλλιτέχνες και την ημέρα Τετάρτη.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ποζάρει με την όμορφη σύζυγό του

Ωραίο ζευγάρι!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης τα τελευταία χρόνια έχει το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» καθώς σε ότι παίζει γίνεται επιτυχία. Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» σκίζει και στον «Σασμό».

Πέρα όμως από τα επαγγελματικά είναι ευτυχισμένος και στην προσωπική του ζωή καθώς πέρυσι παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Άσπα Κωνσταντοπούλου. Γνώρισε την όμορφη make up artist στα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς του. Ο ηθοποιός δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία να ποζάρουν με τη σύζυγό του.

«Δεν είμαι δύσκολος σύντροφος λόγω της δουλειάς μου, ζω ήρεμα και χαλαρά μία φυσιολογική ζωή, η κάθε ανθρώπινη σχέση χρειάζεται τον χρόνο της.

Αν δεν υπάρχει χρόνος, θα κλέψεις από κάπου άλλου για να δώσεις εκεί που θέλεις, για εκείνη την περίοδο περισσότερο χρόνο. Μπορεί να είναι λιγότερος ο χρόνος για τους ανθρώπους που αγαπάς, άλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ποιοτικός», έχει πει σε συνέντευξή του.

Διαβάστε επίσης: Δείτε σε ποια σειρά έπαιζε ο Γιώργος Γεροντιδάκης στα 16 του

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντίμης Κρίτσας: Δράμα για τον μόδιστρο των stars του σινεμά

Kαθηλωμένος στο κρεβάτι του γεμάτου αναμνήσεις σπιτιού του πίσω...

«Η Μπέτυ Βαλάση μπήκε σε οίκο ευγηρίας – Την είδα και δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε»

Η Μπέτυ Βαλάση πλέον βρίσκεται σε γηροκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Buongiorno» έκανε την αποκάλυψη.

Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η Φαίη Σκορδά αναζητά τη σύντροφό του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από την εκπομπή «Buongiorno» και η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως δεν έχει νέα του και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του.

Μετά την επανασύνδεση γιόρτασε στην αγκαλιά του συζύγου της τα γενέθλιά της

Διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Η

Καβγάς Στεφανίδου – Τσουρού: Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον ΣΚΑΙ

Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον Σκάι με...

Σε ψυχρό πόλεμο δύο παρουσιαστές μεγάλου καναλιού – Δε λένε ούτε γεια

Πόλεμος έχει ξεσπάσει σε μεγάλο κανάλι ανάμεσα σε δύο άντρες παρουσιαστές

Έντονη αντιπαράθεση Τουμασάτου – Μελέτη στα social media: «Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι;»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήρθε σε αντιπαράθεση με την Ελεονώρα Μελέτη στα social media. Τι συνέβη;