Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Η Στάσα και η Ιουλία αφήνουν τον Τύρναβο

Άγριος καυγάς Γιωργίκη - Χάδως

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» θα δείτε συνταρακτικές εξελίξεις.

Η παρέμβαση Στασινόπουλου θα αποδειχτεί σωτήρια για την Ιουλία που βυθισμένη στην απόγνωση κάνει μία κίνηση απελπισίας που μπορεί να αποβεί μοιραία. Την ίδια στιγμή, στο αρχοντικό Προβιού, ξεσπά μεγάλη αντιπαράθεση, με την Χάδω να είναι αντίθετη στην επιθυμία του αδελφού της να παντρευτεί τη νεαρή και όμορφη κόρη του Σκούταρη.

Η Αλεξάνδρα σπεύδοντας στο πλευρό του Γρηγόρη, αναλαμβάνει να βρει την Ιουλία και να της εξηγήσει εκ μέρους του, τους λόγους που πρέπει να αναβληθούν τα σχέδιά τους, ενώ εκείνη με την μητέρα της, λίγο πριν φύγουν για τη Λάρισα, μαθαίνουν για την οικειοθελή παράδοση του Στράτου, που ο Στασινόπουλος ήδη ανακρίνει.

Η Κυριακούλα επιμένει ότι ο Γρηγόρης πρέπει να βοηθήσει τον πατέρα του με κάθε τρόπο, ενώ η Αλεξάνδρα καταφέρνει και προσλαμβάνει για την υπεράσπισή του έναν νεαρό, φέρελπι δικηγόρο, τον Δημητρό Ατζαλίνα.

Ο Στράτος, όμως, φαίνεται πως έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του και δεν είναι πρόθυμος να δεχτεί τη βοήθεια που του προσφέρει η κόρη του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα