Βάσω Λασκαράκη – Μελέτης Ηλίας: Πόζαραν με τις τηλεοπτικές τους κόρες από το «Σόι σου»

Reunion μετά από χρόνια! Δείτε πώς είναι σήμερα η τηλεοπτική Χαρά και Σάντρα

Η Βάσω Λασκαράκη με τον Μελέτη Ηλία γνωρίστηκαν το 2014 όταν κλήθηκαν να υποδυθούν το ζευγάρι στη σειρά «Το σόι σου».

Μέσα από αυτή τη συνεργασία έγιναν φίλοι και κουμπάροι ενώ η σειρά κράτησε μέχρι το 2019 ενώ ακόμα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και η προβολή της σε επανάληψη.

Ο Μελέτης Ηλίας το βράδυ της Δευτέρας είχε επίσημη προβολή της νέας του ταινίας «Άκου ποιος μιλάει» και από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Βάσω Λασκαράκη και οι τηλεοπτικές τους κόρες, Ηλιάνα Γαλάνη και Βάσια Γκολφινοπούλου. Όλοι μαζί πόζαραν για μια αναμνηστική φωτογραφία.

 Τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και άλλους συμπρωταγωνιστές της σειράς όπως τον Σόλωνα Τσούνη, τη Βίβιαν Κοντομάρη και τη Γωγώ Καρτσάνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του έκανε γνωστός κύριος της σόουμπιζ!

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» και μας πόζαραν αγκαλιά.

Πέθανε η αδελφή του Νότη Σφακιανάκη

Δύσκολες ώρες περνά τις τελευταίες ώρες ο Νότης Σφακιάνακης.Ο...