«Ο πρώτος από εμάς»: Η τηλεοπτική γραμματέας της Δροσάκη είναι κόρη σπουδαίου πρωταγωνιστή!

Ταλαντούχα και γλυκιά!

Η σειρά «Ο πρώτος από εμάς» γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Οι ερμηνείες, το καστ των ηθοποιών και το σενάριο δημιούργησαν μια όμορφη σειρά.

Η όμορφη γραμματέας της Λένας Δροσάκη είναι κόρη γνωστού πρωταγωνιστή. Πρόκειται για την Ιωάννα Πιατά την κόρη του Δημήτρη Πιατά!

«Κάποια στιγμή, η κόρη μου, όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, μας είπε “Θα επιθυμούσα να μπω στη δραματική σχολή και να γίνω ηθοποιός”. Αιφνιδιαστήκαμε κι εγώ και η γυναίκα μου. Δε νομίζω ότι βοήθησα την κόρη μου. Δηλαδή, αν πιστεύεις ότι της άνοιξε πόρτες, εγώ νομίζω ότι μάλλον τις κλείνει. Το “Πιατά” κάνει κακό. Νομίζω ότι κάνει κακό η επωνυμία σε όλα τα παιδιά», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Πιατάς σε συνέντευξή του.

«O Πρώτος από εμάς», μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα για να μας κάνει να αναρωτηθούμε για όλα τα παραπάνω.

Ένας ύμνος στη φιλία, στην αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα που κάποιοι δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε ή δεν προσπαθήσαμε καν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.

SOS στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Έκλεισαν την παραλία για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα

Θέση για τις παρανομίες που αφορούν το ξενοδοχείο-φάντασμα της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...