Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Δανάη Μιχαλάκη: Αυτός είναι ο κούκλος αδελφός της ηθοποιού

Ομορφόσογο!

Η Δανάη Μιχαλάκη ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της καθώς κρατάει στην αγκαλιά την κορούλα της η οποία γεννήθηκε δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Η ηθοποιός είναι κόρη του επίσης ηθοποιού, Γιώργου Μιχαλάκη και η πεθερά της είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι ότι η νέα μανούλα έχει έναν αδελφό πολύ όμορφο.

Οι γονείς με την πεθερά της

«Πάντα ήθελα να κάνω παιδί αλλά πάντα έλεγα ότι πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο πακέτο. Είναι βασικό στοιχείο να έχεις το άλλο σου μισό, έναν άντρα, έναν σύντροφο.

Από την άλλη όμως «ακούω» και το αντίθετο αν μια γυναίκα είναι έτοιμη να γίνει μητέρα, θα γίνει και θα κάνει ότι θέλει», έχει πει σε συνέντευξή της.

Δείτε τον αδελφό της και κατά πόσο μοιάζουν!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα