Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Η Μαρία Θωμά στο κόκκινο χαλί με τον «κύριο και την κυρία Ferrari»

Η ηθοποιός στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας

Γκάζια στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «Ferrari» που έγινε στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Odeon Luxe στη Leicester Square στις 4 Δεκεμβρίου από την ηθοποιό Μαρία Θωμά!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Και μπορεί η ηθοποιός που το ευρύ τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από συμμετοχή της στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 να μην πρωταγωνιστεί στην ταινία, όμως έχει άμεση σχέση με τον κόσμο του αυτοκινήτου και της Formula 1, μια και συμμετέχει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Formula 1 Show», ενώ από το καλοκαίρι του 2022 βρίσκεται σε σχέση με τον Ιαν Χολμς, τον director of media rights στη Formula 1, τον άνθρωπο δηλαδή που διαχειρίζεται παγκοσμίως τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Γκραν Πρι!

Με τον σύντροφό της Ιαν Χολμς

Μιλώντας στην «Espresso», η Mαρία Θωμά εξηγεί πώς της έγινε η πρόταση να περπατήσει στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας «Ferrari», που είναι αφιερωμένη στο ζωή του θρυλικού Enzo Ferrari, με πρωταγωνιστές τους Adam Driver, που υποδύεται τον Enzo Ferrari, και την Penelope Cruz στον ρόλο της συζύγου του: «Πήγα με τον σύντροφό μου, αφού ήμασταν καλεσμένοι του Sky Sports. Η εμπειρία ήταν μοναδική! Περπατήσαμε στο κόκκινο χαλί και είχαμε την ευκαιρία να το ζήσουμε όπως οι ηθοποιοί της ταινίας.

Ημασταν στην ίδια παρέα με τον CEO της F1 Stefano Domenicali, τον Christian Horner, o οποίος είναι team principal της Redbull, με τη γυναίκα του Geri Halliwell από τις Spice Girls, τον Toto Wolf, ο οποίος είναι team principal της Mercedes, και με τη γυναίκα του Susie Wolf, που είναι manager director της F1 Academy» λέει χαρακτηριστικά, ενώ, αλλάζοντας για λίγο κλίμα, αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τον σύντροφό της αλλά και γιατί αρνήθηκε την πρόταση να συμμετέχει στο νέο «Survivor»: «Με τον σύντροφό μου γνωριστήκαμε το καλοκαίρι του 2022 στη χώρα μας, σε ένα κοινό τραπέζι με φίλους.

Τώρα δεν κάνω θέατρο λόγω των υποχρεώσεών μου στην εκπομπή, αλλά ετοιμάζω μια ταινία μικρού μήκους. Αναφορικά με το “Survivor”, με πήραν τηλέφωνο εάν θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω, αλλά λόγω της εκπομπής και των ταξιδιών που κάνω για τους αγώνες της Formula 1 δεν θα μπορούσα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα