Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Ο πατέρας μου! Είμαι τόσο περήφανη γι’αυτόν», δηλώνει σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια

Μας συστήνει τον πατέρα της

Ο κύριος της φωτογραφίας είναι πατέρας σπουδαίας ερμηνεύτριας της χώρας μας. Η ίδια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφία του πατέρα της που αγαπάει και θαυμάζει και έγραψε δυο λόγια.

«Ο πατέρας μου! Είμαι τόσο περήφανη γι’αυτόν. Του χρωστάω τη πνοή μου. Μεγαλώνει με αισιοδοξία, αγωνιζόμενος για όσα αγαπά αλλά και μια άλλη κοινωνία που ονειρεύεται από παιδί. Πάντα στις επάλξεις, πάντα στη ζωή», έγραψε η Νατάσσα Μποφίλιου για τον πατέρα της, Νίκο.

Σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί στο κεφάλαιο της μητρότητας. «Ακόμη κι εγώ πολλές φορές όταν πρέπει να πω ότι δεν έχω παιδιά κι ότι δεν θέλω παιδιά αισθάνομαι ένα μικρό κόμπιασμα γιατί αισθάνομαι ότι από αυτό θα κριθώ.

Πόσο βάρβαρο είναι για πολλές γυναίκες που τις κάνουν να μη νιώθουν σημαντικές, να τους λένε “έχεις κάνει παιδί;”, “Όχι”, “Ακόμα;”. Μπορεί αυτή η γυναίκα να μη μπορεί. Κομπλάρω όταν πρέπει να πω “Δεν θέλω να κάνω παιδιά”. Δεν υποτιμώ τον ρόλο της μητέρας, έχω μεγαλώσει με μια υπέροχη μητέρα, λατρεύω τις μητέρες και τα παιδιά αλλά αυτός ο ρόλος δεν έχει ξυπνήσει μέσα μου».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα