Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έφτασα 40+ για να αρχίσω να ευχαριστιέμαι τα πράγματα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε συνέντευξή της για τη ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε.

Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Οι έρευνες για το μεγάλης αξίας περιδέραιο και οι δύο νεκροί στο ίδιο σημείο

Οσα φέρεται ότι είπε φίλος του 31χρονου στις αστυνομικές αρχές και οι «Ιντιάνα Τζόουνς» σε τρεις αρχαίες πόλεις κοντά στο Μεσολόγγι

Το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου παραμένει βασικό ζητούμενου για τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μεσολογγίου, αφού ο κρεοπώλης κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή παρέμεινε «σφίγγα».

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Ο κρεοπώλης βρίσκεται για τρίτο 24ωρο έγκλειστος στις Φυλακές Κορυδαλλού, χωρίς, ωστόσο, να έχει αποδεχτεί την κατηγορία της ανθωποκτονίας του Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει η «Espresso», οι δύο άνδρες είχαν φιλία μεταξύ τους.

Μπορεί ο Μπάμπης Κούτσικος να ζούσε κατά το παρελθόν στη Γερμανία και στη συνέχεια στην Ιταλία, όπου εργαζόταν σε φωτοβολταϊκά, ωστόσο οι δεσμοί με το Μεσολόγγι, όπου ζούνε η μητέρα και οι δύο αδελφές του Μαρία και Χριστίνα, τον έφερναν τακτικά στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Οπως έγινε και αυτή τη φορά, που ήρθε για να περάσει με την οικογένειά του τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το βράδυ της μοιραίας Πέμπτης 4 Ιανουαρίου ο 31χρονος έφυγε από το σπίτι του παίρνοντας μαζί του μόνο το κυνηγετικό του όπλο κι ενώ λίγη ώρα νωρίτερα του είχε τηλεφωνήσει ο άνθρωπος που τον είδε για τελευταία φορά. Ολα τα υπόλοιπα αντικείμενα που χρησιμοποιούσε ο νεαρός άνδρας στο κυνήγι παρέμειναν στο δωμάτιό του.

Ο άτυχος Μπάμπης Κούτσικος

Εξετάζοντας τις τελευταίες αναζητήσεις του 31χρονου στο διαδίκτυο, οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι έψαχνε πληροφορίες για ανεύρεση χρυσού, χωρίς να έχουν προκύψει περισσότερα στοιχεία. Οπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου «δραστηριοποιούνται» ερασιτέχνες κυνηγοί χρυσού αλλά και αρχαίων, καθώς τρεις αρχαίες πόλεις -η Καλυδώνα, κοντά στο σημερινό Ευηνοχώρι, η Πλευρώνα πάνω από τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και οι Οινιάδες- εκτείνονταν στην περιοχή του Αιτωλικού έως τις εκβολές του Αχελώου ποταμού.

Μεγάλη αξία

Εκεί εδράζεται ένα σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές. Πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος του θύματος φέρεται ότι έχει μιλήσει στους αστυνομικούς για ένα μεγάλης αξίας χρυσό κόσμημα, η αξία του οποίου φτάνει τα 3.000.000 ευρώ, και το οποίο -άγνωστο πώς- βρισκόταν στην κατοχή του. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για ένα χρυσό περιδέραιο αρχαιολογικής αξίας, που όμως δεν βρίσκεται στα πειστήρια που έχουν οι Αρχές και παραμένει άφαντο!

Σε αυτό το κόσμημα φέρεται ότι έχουν αναφερθεί στις επαφές τους με τους αστυνομικούς και μέλη της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου. Οι συγγενείς του θύματος φέρεται ότι το είχαν πληροφορηθεί από πρόσωπα που γνώριζαν και είχαν επαφή μαζί του.

Όπως σημειώνουν άνθρωποι που γνώριζαν τον άτυχο 31χρονο, συνήθιζε να αναζητά μαζί με άλλους χρυσό και στο παρελθόν είχε βρει λίρες. Ο 51χρονος κρεπώλης φέρεται ότι «διευκόλυνε» χρηματικά συντοπίτες του οι οποίοι είχαν ανάγκη και είχε και ο ίδιος αναπτύξει δραστηριότητα ως «εκτιμητής» σε ευρήματα.

To σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του άτυχου Μπάμπη

Το σενάριο που ερευνάται με βάση ενδείξεις και προφορικές μαρτυρίες είναι ο 31χρονος να είχε όντως εντοπίσει το χρυσό κόσμημα μεγάλης αξίας και να ζήτησε τη συνδρομή του κρεοπώλη για «εκτίμηση» της αξίας του, και αυτό να είναι και το κίνητρο της δολοφονίας.

Ανέκφραστος ο χασάπης στην κλούβα μόλις έχει πληροφορηθεί την ανεύρεση του πτώματος του Μπάμπη

Ωστόσο, καθώς ο 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός και ο κρεοπώρης επιλέγει να αρνείται όσα του αποδίδονται και χωρίς ευρήματα για τις Αρχές, όλα παραμένουν υπό εξέταση. Ετσι αναζητούνται απαντήσεις στα ερωτήματα από άτομα του στενού κύκλου επαφών του Μπάμπη και του κρεοπώλη που γνωρίζουν την περιοχή και συμμετείχαν σε αυτές τις εξορμήσεις για χρυσό.

Στιγμιότυπο από τις έρευνες για τον εντοπισμό του πτώματος του Μπάμπη

Στο ίδιο σχεδόν σημείο είχαν βρεθεί νεκροί ένας βοσκός και ένας αρχαιοφύλακας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».