Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ζητείται θαύμα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για τον τραγουδιστή που νοσηλεύεται διασωληνωμένος με έμφραγμα

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι από χθες οι γιατροί που παρακολουθούν τον Δημήτρη Κόκοτα μετά το διπλό έμφραγμα που υπέστη αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής νοσηλεύεται διασωληνωμένος για τέταρτο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» και σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», σήμερα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν.

Οπως μάθαμε από πηγή φιλικά προσκείμενη στην οικογένεια του καλλιτέχνη, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν από τους θεράποντες ιατρούς του -όχι μία, αλλά δύο φορές- δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό στον εγκέφαλό του, στοιχείο που τους κάνει να ελπίζουν ότι θα βγει νικητής σε αυτή τη μάχη.

Η σύζυγός του

«Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό. Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες. Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του» ανέφερε σε δηλώσεις της το Σάββατο η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, μιλώντας στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη. Θέλω να τελειώσει σήμερα αυτό. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα και να συνέλθει γρήγορα» συμπλήρωσε η ίδια για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει από τη μέρα που έγινε το κακό.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ βρισκόταν για πρόβα στο στούντιο του «J2US» μαζί με την παρτενέρ του στο show Τραϊάνα Ανανία. Αμέσως ο στιλίστας του Κώστας Ζήσης τηλεφώνησε στο 166 και, μόλις συνδέθηκε με γιατρό, έδωσε το τηλέφωνο στον τραγουδιστή, ο οποίος περιέγραψε τα συμπτώματά του. Επειτα από 20 λεπτά έφτασε στο στούντιο ο διασώστης του ΕΚΑΒ και λίγο αργότερα το ασθενοφόρο που μετέφερε τον καλλιτέχνη στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Στον δρόμο, όμως, ο Δημήτρης Κόκοτας έπαθε το δεύτερο, πιο δυνατό, καρδιακό επεισόδιο, με τους γιατρούς στα Επείγοντα του «Γεννηματάς» να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασής του. Οπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, ο τραγουδιστής «υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του νοσοκομείου». Στο πλευρό του γιου τού αξέχαστου Σταμάτη Κόκοτα βρίσκεται όλες αυτές τις μέρες η γυναίκα του η οποία δεν χάνει την ελπίδα της.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα